Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európába és egyúttal Magyarországra is megérkezik még októberben a Honor 8x

SmartPhone

Európába és egyúttal Magyarországra is megérkezik még októberben a Honor 8x

Európába és egyúttal Magyarországra is megérkezik még októberben a Honor 8x

Az új okostelefon auróra üvegborítással érkezik a piacra, vékony alsó szegéllyel és innovatív chip-on-film technológiával

A Honor, a vezető okostelefon e-brand bemutatta az európai Honor 8X-et. A készülék az esztétikus formát ötvözi a csúcstechnológiával. A dizájn a minimalista elveket követi, az okostelefon chip-on-film (COF) technológiával és 6,5”-es FullView kijelzővel rendelkezik, amely 91%-os kijelző-készülékarányt biztosít. Az AI kamera, GPU Turbo technológia és 2.5D dupla textúrás, rácsos hatású, auróra üvegborítás merész és határozott egyéniséget sugall. A Honor 8X október végétől lesz elérhető, rendkívül vonzó áron.

img_3093-800

A Honor 8X szlogenje, a „Győzd le a korlátaidat” a fiatalok azon igényét igyekszik kielégíteni, hogy a mobiltelefonjuk igazi hordozható számítógépként működjön a mindennapokban. Ezáltal hatékonyabban, gyorsabban, okosabban élhetik az életet, és túlléphetnek minden eddigi korláton. A Honor legújabb okostelefonja a márka merész hozzáállását testesíti meg a kivételes technológia, a szembeszökő, ugyanakkor minimalista dizájn és a kifinomult megmunkálás által. Az esztétika tudományos megközelítésével a Honor 8X a funkcionalitás a szépség páratlan egyensúlyát teremtette meg.

img_3081

A Honor 8X figyelemreméltó teljesítményt és felhasználói élményt kínál, megfizethető áron. Egyre több felhasználó számára teszi elérhetővé a prémium okostelefonok élményét, ezáltal 2018 legjobb ár-értékű okostelefonja lehet a piacon.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés