Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei először kaphatta meg az EHA ‘Best Smartphone’ díját

SmartPhone

A Huawei először kaphatta meg az EHA ‘Best Smartphone’ díját

A Huawei először kaphatta meg az EHA ‘Best Smartphone’ díját

Természetesen a P20 pro nyerte a neves kitűntetést

A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az EHA (European Hardware Association) legjobb okostelefon („2018 Best Smartphone”) díját. A technológiai szaksajtó nagyjait felvonultató zsűri az EHA történetében először a vállalat több termékét is elismerésre jelölte: a kategóriagyőztes P20 Pro mellett a legjobb okostelefon címért küzdött a Huawei tavalyi zászlóshajó terméke, a Mate 10 Pro, illetve tablet kategóriában az új Media Pad M5, a legjobb notebookok sorában pedig a Matebook X is szerepelt a finalisták között.
eha-2018_huawei-p20-pro

A Huawei P20 Pro vehette át a ’2018 legjobb okostelefonja’ címet az idei European Hardware Awards díjkiosztón. Az EHA immár négy éve, a nemzetközi technológiai média legelismertebb szerkesztőinek segítségével 42 kategóriában díjazza az európai piacon jelenlévő legjobb elektronikus termékeket. Idén több mint száz ország újságírói adták le a voksukat az általuk legjobbnak ítélt okostelefonokra, viselhető eszközökre és PC-elemekre. Az okostelefon kategória – mint a viadal egyik legdinamikusabban fejlődő és legversenyképesebb csoportja – további négy indulóját utasította maga mögé a Huawei P20 Pro, amely a világ első olyan okostelefonja, melyet tripla Leica kamerával és Mesterséges Intelligencia alapú processzorral szereltek fel, ezzel garantálva a tökéletes fényképezési élményt a felhasználó számára. A P20 Pro versenytársai között szerepelt a vállalat tavalyi csúcskészüléke, a Mate 10 Pro is. A táblagépeknél szintén a döntőbe jutott a Huawei Media Pad M5, míg a notebook kategóriában szintén a fináléba került a gyártó PC üzletágát erősítő Matebook X is.

„Ez a díj egy újabb mérföldkő a P20 Pro történetében – mondta Bruce Lee, a Huawei Fogyasztói Üzletág Handset Business alelnöke. „A European Hardware Association elismerése újabb lépés ahhoz, hogy a készülék bebiztosítsa stabil vezető helyét a fogyasztók és az ipar számára is.”

– tette hozzá. Andrzej Bania, az EHA társalapítója elmondta, a Huawei P20 Pro a technológiai iparág vezető szereplői előtt nyerte el a 2018 legjobb okostelefonja címet, melyet a világ 100 legjobb szerkesztője adományozott oda az okoskészülék páratlan képességeinek köszönhetően.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés