Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most már hivatalosan is a Samsung Galaxy S9 csinálja a legmenőbb telefonos fotókat jelenleg

SmartPhone

Most már hivatalosan is a Samsung Galaxy S9 csinálja a legmenőbb telefonos fotókat jelenleg

Most már hivatalosan is a Samsung Galaxy S9 csinálja a legmenőbb telefonos fotókat jelenleg

Illetve az több szempontból is a legjobb választás lehet, ha új mobilt szeretne az ember

 

1200 milliárd fényképet készítünk évente. Ebből csak az Instagramra, az egyik legnépszerűbb fotómegosztó közösségi oldalra naponta 95 millió képet töltünk fel. A fotóink túlnyomó része – 85 százaléka – már mobiltelefonnal készül. Ahhoz, hogy a felhasználók kiváló minőségű képekkel mondják el személyes történeteiket, a legkorszerűbb technológiákra épülő okostelefon-kamerára van szükségük. A Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek tervezésekor ezt is figyelembe vették; a csúcskategóriás készülék előnyeit mostantól a magyar felhasználók is élvezhetik.

samsung_galaxy_s9_s9plus_super_slow_mo

Magyarországon 2018. március 16-án kerülnek a boltok polcaira a Samsung Galaxy S9 és S9+ okostelefonok, orgonalila, korallkék és éjfekete színekben. A kecsesen ívelt Infinity Display, keret nélküli, teljes előlapi, edge kijelzős készülékeket a magyar közönség azonban már március 13-án, reggel 10 órától kézbe veheti az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban, ahol Ördög Nórával együtt próbálhatják ki a Samsung legújabb csúcskészülékének bámulatos kamerafunkcióit:

Szuperlassított videó

Az új csúcskészülékekkel másodpercenként 960 képkockát rögzíthetünk, ezeket a pillanatokat pedig szuperlassított felvételen nézhetjük vissza. Ha mozgást érzékel, a Samsung Galaxy S9 és S9+ okostelefonok kamerája automatikusan rögzíti a tartalmakat, így mostantól mindennek szemtanúi lehetünk, amiről eddig élőben lemaradtunk. A szuperlassított videók készítésekor a felhasználók 35 különféle előretelepített hátterzenéből vagy akár saját lejátszási listájukból is választhatnak, a képernyő érintésével pedig három izgalmas stílusban készíthetnek, szerkeszthetnek és oszthatnak meg GIF fájlokat.

samsung_galaxy_s9_s9plus_infinity_display

Kiváló képek kedvezőtlen fényviszonyok között is

A kiváló fotó titka a jó megvilágítás, ugyanakkor gyakran rossz fényviszonyok között kell elkészíteni a képeket. A legtöbb okostelefon-kamera fix rekeszértékkel rendelkezik, ezért nem képesek igazodni a sötétebb vagy épp világosabb környezethez, így az elkészült felvételek szemcsések vagy elmosódottak lehetnek. A Samsung Duál Rekesz (F1.5 – F2.4) megoldása, hasonlóan ahhoz, az ember pupillájához, automatikusan több fényt enged be sötétben, és kevesebbet, amikor túl világos van, így tiszta és éles fotók készíthetők vele.

samsung_galaxy_s9_s9plus

AR hangulatjelek

Az új Samsung telefonokkal a felhasználók saját képükre formálhatják a hangulatjeleket. Olyan emojikat készíthetnek, amelyek kinézetben, hangban és viselkedésben is hasonlítanak rájuk. Az AR Hangulatjel funkció elemzi a felhasználóról készült 2D képet, és feltérképez több mint 100 különböző tulajdonságot az arcon. Ez alapján aztán egy 3D modellt készít, ami tükrözi az arckifejezéseket, a kacsintást és a bólintást, így valóban egyedivé varázsolja a képmásunkat és ezzel együtt a kommunikációnkat is.

Hazánkban a Samsung Galaxy S9 okostelefon 279.990 Ft-os, az S9+ pedig 309.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés