Connect with us

Hirdetés

technokrata

MWC 2018: Bemutatkozik az LG legújabb K szériás, felső középkategóriás okostelefonja

SmartPhone

MWC 2018: Bemutatkozik az LG legújabb K szériás, felső középkategóriás okostelefonja

MWC 2018: Bemutatkozik az LG legújabb K szériás, felső középkategóriás okostelefonja

Az új készülékek kitöltik az űrt a pénztárcabarát közép- és prémium kategóriák között

Az LG Electronics (LG) a 2018-as MWC-n mutatja be legújabb, középkategóriás K8 és K10 okostelefonjait. Az új modellek olyan prémium tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek jellemzően a felsőkategóriás készülékekben találhatók meg. Mindkét új telefon értékesítése világszerte a főbb piacokon, így Európában, Ázsiában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten indul el.

lg-k10-moroccan-blue

Fejlett kamerákra jellemző számtalan funkciójával – mint például a gyors autófókusszal és a kedvezőtlen fényviszonyok melletti fotózást lehetővé tevő zajcsökkentéssel – az új K széria továbbra is kivételes áron kínál kiemelkedő mobilokat a vásárlóknak. A K8 és a K10 is továbbviszi a fényes kavicsra emlékeztető megjelenést, amely meghatározó jellemzője a K szériának. E formavilágot a 2.5D Arc Glass dizájn, azaz a készülék elejét borító, finoman hajlított üveg teszi teljessé, mellyel a készülék modern, kompakt és időtálló megjelenést kap. Mindkét telefon három különleges színben kapható: Aurora Black (hajnal fekete), Moroccan Blue (marokkói kék) és Terra Gold (Föld arany).

Az LG K10 elegáns kialakítása és fémből készült kerete önmagában is prémium hatást kelt, a készülék ráadásul olyan felsőkategóriás funkciókat kínál, melyek alapvetően nem jellemzőek erre az árszintre. A K10 13MP-es hátlapi kamerájával az LG G6 fejlett technológiáját kapta meg, az előlapon pedig egy olyan nagyfelbontású, 8MP-es kamera található, amely a szelfik készítésekor segíti az úgynevezett bokeh hatás elérését, vagyis mikor a mélységélességen kívüli fénypontok (például a lombokon átszűrődő napfény vagy a távoli lámpák fénye) homályos, elmosott peremű körök formájában jelennek meg a fotón. A K10 kamerájának fázisérzékelő autofókusza (Phase Detection Auto Focus, PDAF) 23 százalékkal gyorsabb, mint a hagyományos autofókusz, így a fotómániások egy fontos pillanatot sem fognak elszalasztani. Az új, intelligens hátlapi gomb (Smart Rear Key) nemcsak feloldja a telefont az ujjlenyomat leolvasásával, de rögtön készenlétbe is helyezi a Quick Shutter, azaz gyors fotózási és a Quick Capture, azaz gyors képernyőkép-rögzítési funkciókat.
A LG 2018-as K8 az elődmodellhez képest még fejlettebb kamerás funkciókkal érkezik, hiszen a gyenge fényviszonyokra kifejlesztett megoldásaival elődjénél is világosabb és tisztább képeket készít. Az elődmodellben is megtalálható, közkedvelt funkciók – például az emberi arc felismerésekor rögtön exponáló Auto Shot, a kézjelzésre reagáló Gesture Shot, a képernyőt előlapi szelfivakuként használó Flash for Selfie és a fotók azonnali megosztását lehetővé tévő Quick Share – mind helyet kaptak az új K8-as okostelefonban.

lg-k8-astro-black
A K8 és K10 készülékek új zajszűrési funkcióival gyenge fényviszonyok mellett is tiszta képeket készíthetünk. Mindez a HDR-támogatással kiegészülve élesebb, kontrasztosabb és fényesebb képeket eredményez.

A családi és baráti csoportképek készítése minden korábbinál könnyebb az úgynevezett Timer Helper funkcióval, amellyel többé nincs szükség az önkioldós exponálásig hátralévő másodpercek számolgatására. A K8 és K10 telefonok a vakut használva vizuálisan segítenek a visszaszámlálásban, hogy a baráti kör vagy a család minden tagja időben és megfelelően el tudjon helyezkedni a kamera előtt.

A K széria egy másik új kamerafunkciója a Flash Jump Shot, amellyel három másodpercenként készíthetünk egymás után maximum 20 képet, melyeket egymás mögé rendezve egy könnyen megosztható, vicces GIF-et hozhatunk létre. A Flash Jump Shot funkció mindkét új készülékben elérhető, és az előlapi és a hátlapi kamerákkal egyaránt használható.

“Az LG 2018-as, K szériás telefonjai azon vásárlóink számára nyújtanak valódi értéket, akik az életstílusuknak és szükségleteiknek leginkább megfelelő készüléket keresik. Biztosak vagyunk abban, hogy okostelefonos kameratechnológiánkkal és egyéb kényelmi funkciókkal ellátott új készülékeink még ezen a gyorsan változó piacon is elnyerik majd vásárlóink tetszését.”

– mondta Ha Jeung-uk, az LG Electronics mobilkommunikációs divíziójának alelnöke és üzletágvezetője.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés