Connect with us

technokrata

Új, limitált, gigamenő színekben kapható az Essential Phone 1

SmartPhone

Új, limitált, gigamenő színekben kapható az Essential Phone 1

Új, limitált, gigamenő színekben kapható az Essential Phone 1

Andy Rubin, a telefonok menő divattervezője most sem lőtt mellé dizájn ügyileg

Ha sem a Samsung, sem az iPhone nem győzött meg annyira, hogy valamelyik népes tábort gazdagítsd, akkor remek alternatívaként érdemes Andy Rubin Essential Phone-ját választani, hiszen simán ezen a színvonalon mozog.

color_option_4

 

Most jött el az az idő, hogy minden színben lehet kapni a készüléket, amit anno megígértek a megjelenéskor. Eddig egy “hamarosan” felirat tátongott a mély óceán és a csillagszürke színű változatok előtt, viszont ennek most vége, a telókat meg lehet rendelni, ráadásul teljesen reális áron. – írja a HVG

Az újabb színek 599$ anyagi kárt okoznak nekünk, illetve kizárólag az Essential oldaláról rendelhetjük meg őket, vagyis pontosabban inkább jövő héttől, hiszen mindegyik szín másik naptól lesz elérhető, de jövő hétvégére már ez mindegyikre igaz lesz. Egyébként ne tévesszen meg senkit ez a színkavalkád, hiszen a specifikációk ettől nem módosultak egyáltalán.

Gyors jellemzők:

  • 5.6″-es kijelző
  • Hátoldalán ujjlenyomat olvasó, 2 db 13 MP-es kamera
  • Elöl 8 MP-es kamera, amivel 4K videó is készíthető
  • 128 GB tárhely
  • 4 GB RAM

Az egyetlen negatívum, ami mellett nem tudok elmenni, az a 3 android gomb, amit eddig csak az új Samsungban voltak képesek dizájnosra megcsinálni. Ha meglátom valahol a kis kört vagy a háromszöget, egyszerűen borsódzik tőle már a hátam. Ha valaki ilyen szinten menő készüléket produkál, akkor miért nem lehet ezzel is foglalkozni, hogy ne legyen stock kínai android hatása? Érthetetlen….

További SmartPhone

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin