Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

SmartPhone

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

Az Alcatel sem ül tétlenül a CES-en, megérkeztek a legújabb FullView kijelzős okostelefonook

Az Alcatel a Las Vegas-i CES-en, a világ vezető technológiai show-ján mutatja be legújabb okostelefonjait. A készülékek egytől-egyig 18:9-es képarányú, FullView kijelzővel érkeznek. A gyártó így az alacsonyabb árkategóriákban is elérhetővé teszi a legújabb technológiákat, funkciókat.

Folyamatosan fejleszti termékkínálatát az Alcatel: hamarosan a teljes portfóliója 18:9-es „FullView” képarányú kijelzővel rendelkezik majd. A TCL, mely az LCD panelek top három gyártójának egyike, valamint az Egyesült Államok piacának egyik vezető televízió gyártója, több milliárd dollárt fordít kutatás-fejlesztésre. Az Alcatel esetében ez a gyártási hatékonyság növelését, a költséghatékony működést és az új eszközök mihamarabbi piacra kerülését segíti elő.

 

A globális piaci trendekhez igazodva felismertük, hogy az Alcatel termékkínálatát nemcsak stabilizálnunk kell, de át is kell alakítanunk annak érdekében, hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak, és jobban ki tudjuk szolgálni őket. Okostelefonjaink frissített dizájnjával, valamint azzal, hogy eszközeink nagy része a piacon az elsők között kapott 18:9-es „FullView” képarányú kijelzőt, a vezető márkák funkciói által nyújtott élményeket világszerte minden vásárló számára elérhetővé tudjuk tenni.

– fejtette ki Christian Gatti, a TCL Communication alelnöke, az Alcatel üzletág elnöke.

Az Alcatel 2018-as termékkínálata három különböző szériába sorolható, amelyek mindegyike más árkategóriát képvisel. A szériák a következők:

ALCATEL 5 SZÉRIA

alcatel_5

Az Alcatel 5 széria a lehető legjobb, legkorszerűbb funkciókat kínálja, a vezető márkáknál elérhetőbb áron. Ezek közé tartozik az arcfeloldó funkció, a 18:9-es képarányú „FullView” kijelző és további újdonságok. Az Alcatel 5 széria készülékei fantasztikus képeket, moziszerű videóélményt és egész napon át kitartó akkumulátort biztosítanak.

ALCATEL 3 SZÉRIA

alcatel_3

Az Alcatel 3 széria a felhasználók számára több újszerű, trendi funkciót biztosít – mint például dupla kamera, gyönyörű hardver és 18:9-es „FullView” képarány – mindezt megfizethető áron. Az ebbe a szériába tartozó eszközök többsége nagyfelbontású kijelzővel rendelkezik.

ALCATEL 1 SZÉRIA

alcatel_1

Az Alcatel 1 széria bámulatos okostelefon-élményt nyújt mindenkinek, elérhető áron. A unibody hardver, valamint a stílusos dizájn és a prémium alapanyagok mellett olyan első osztályú funkciókkal rendelkezik, mint a 18:9-es „FullView” képarányú kijelző és az arcfeloldás.

Az Alcatel idén februárban többet is elárul 2018-as portfoliójáról a barcelonai Mobile World Congress-en. A CES kiállításon a TCL pultjánál (#12929, Central Hall) további információkat tudhatnak meg az érdeklődők az Alcatelről.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés