Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 8-ra már elérhető az Oreo, azaz az Android legújabb verziója

SmartPhone

Nokia 8-ra már elérhető az Oreo, azaz az Android legújabb verziója

Nokia 8-ra már elérhető az Oreo, azaz az Android legújabb verziója

Mint Samsung Galaxy S8 tulajdonos rendesen megrendített a hír!

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy az Android™ 8.0 Oreo™ elérhető a vállalat csúcskészülékén, a Nokia 8-on. A készülékkel rendelkezők élvezhetik a vegytiszta és biztonságos Android Oreo verziót, mely rendszer a legújabb funkciók révén támogatja a tartalomgyártást és megosztást, a lehető legszórakoztatóbb módon.

 

„Büszkék vagyunk, hogy kiadhattuk a tiszta és biztonságos Android 8.0 Oreót a Nokia 8 készülékekre”

– nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global vezető termékmenedzsere.

„Mindig a lehető legjobb Android élményt akarjuk adni a rajongóinknak, ezért van az, hogy először időt szántunk a tesztelésre, optimalizálásra és a platform finomhangolására is.”

„A rajongókkal együtt dolgozva az újonnan létrehozott Nokia Beta Labs rendszeren keresztül, elkészült a nagy várakozások övezte új verzió, amely minden izgalmas új funkciót biztosít felesleges alkalmazások nélkül, emellett pedig kiváló teljesítményt és még jobb akkumulátor üzemidőt biztosít. Az Android 8.0 Oreo olyan új funkciókkal rendelkezik, melyek még inkább szolgálják és szórakoztatóvá teszik a kommunikációt, tartalomgyártást, játékot és a felfedezést.”

Mindig tiszta, biztonságos és naprakész Android élmény

A Nokia 8 frissítése révén az Android 8.0 Oreo olyan tiszta változata érhető el, ami sem témákat, sem más változtatásokat nem tartalmaz a felhasználói felületben. Mivel előtelepített alkalmazásokat sem pakoltak a rendszerbe, így a felhasználóknak attól sem kell félniük, hogy különböző rejtett folyamatok leszívják az akkumulátor töltöttségét, mindez pedig garantálja a lendületes és akadásmentes élményt, akárhányszor a felhasználó kezébe veszi okostelefonját. A havi rendszerességű biztonsági frissítések révén a telefon biztonságos, és igazi nyugalmat áraszt a rajongók kezében.

A frissítés legjobb tulajdonságai, melyek a hétköznapi használatot töltik fel szupererőkkel

Az Android 8.0 Oreo frissítés a Nokia 8 készülékeken segít abban, hogy a vásárlók új funkciókkal tegyék még teljesebbé napjaikat, kompromisszumok nélkül:

  • A kép a képben mód a multitask élményét adja, a sebességről és gördülékenységről pedig a Nokia 8 számítási kapacitása gondoskodik, még a leginkább erőforrás-igényes alkalmazások esetében is. A YouTube videók és a barátokkal történő beszélgetés, vagy éppen a banki egyenleg lekérdezése és egy rendelés a webshopból – két feladat, egyetlen képernyőn, ami akadás nélkül zajlik, köszönhetően a Nokia 8 processzorának.
  • Semmiféle szükségtelen előtelepített alkalmazás nem került telepítésre, a Nokia 8 egyedül az Android Instant Alkalmazásokat tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő Chrome linken keresztül azonnal használhatóak, anélkül hogy telepíteni kellene őket. A Google Play Protect az eszközt és az adatokat is védi a félrevezető vagy kifejezetten adat tolvaj alkalmazásoktól. A felhőszoftver napi 50 milliárd alkalmazást vizsgál meg, azokat is, melyeket a felhasználó nem is telepített.
  • Az intelligens szoftver abban is a Nokia 8 segítségére van, hogy az még gyorsabban induljon el, ezáltal a felhasználó hamarabb tudjon fényképet, vagy videót készíteni és minden fontos pillanatot megörökíthessen. A kizárólag Nokia okostelefonokban megtalálható Dual-Sight™ mód azt jelenti, hogy egyszerre lehetséges a saját reakciókat és az eseményeket közvetíteni a közösségi médiában élőben az elő- és a hátlapi kamerát együtt használva.
  • Az Android Oreo intelligens funkciói korlátozzák a háttérben futó alkalmazásokat, melyeket a felhasználó kevesebbet használ, ezzel maximalizálva az akku élettartamot, hogy a Nokia 8 rendelkezésre álljon, amikor csak kell.
  • Mivel a Nokia 8 az önkifejezés készüléke és tartalomgyártásra született, fontos megemlíteni azt is, hogy a rajongók mostantól még könnyebben fejezhetik ki érzelmeiket a teljesen megújult emojik segítségével, melyek között 60 korábban nem látott figura található meg!

A Nokia 8 automatikusan frissít Android Oreóra, a felhasználók értesítést kapnak, ha a készülékre letölthető az új verzió. Magyarországon november 30-tól érhető el a frissítés.

Az Android Oreo hamarosan a többi Nokia okostelefonra is megérkezik.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés