Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beismerő vallomást tett a Microsoft: A Windows Phone halott

SmartPhone

Beismerő vallomást tett a Microsoft: A Windows Phone halott

Beismerő vallomást tett a Microsoft: A Windows Phone halott

Jobb lesz ez így mindenkinek, engedjük el szépen.

Bekövetkezett hát a pillanat, amikortól is nem fejlesztik tovább a Windows Phone-okat, hiszen belátták, hogy nincs értelme.

hero-windows-phone-3200x2100

A Microsoft-os Joe Balfiore sorozatot Tweet-jeiből világossá vált hogy a szoftveróriás nem fejleszti tovább a Windows Mobile vonalat, innentől kezdve maximum bugokat fognak kijavítani, illetve néha 1-2 security update is becsúszhat, de ennél többre ne számítson, akinek ilyen készüléke van. – írja a The Verge

Ez nem meglepő, hiszen a Windows Phone platform körülbelül több mint egy éve halott, viszont a cégtől eddig nem olvashattunk ilyen jellegű nyilatkozatot. A legfőbb indok amúgy az, hogy az appok fejlesztői szinte nem is fejlesztettek appokat erre a felületre, csak Androidra vagy iOS-re, hiszen arra sokkal nagyobb volt a kereslet, sajnos nem érte meg befektetni egy kevésbé használat operációs rendszerbe.

Nekem személy szerint az első érintőképernyős okostelefonom egy Samsung Omnia II volt, ami még windows alapú volt. Igazából nagy baj nem volt vele azon kívül, hogy bosszantóan körülményes volt minden, nem sokszor fagyott le, de azért nem sajnálom, hogy inkább átálltak Androidra.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés