Connect with us

technokrata

Itt vannak az új iPhone legfontosabb jellemzői

iphone

SmartPhone

Itt vannak az új iPhone legfontosabb jellemzői

Itt vannak az új iPhone legfontosabb jellemzői

Megtudtuk mikor mutatják be, mi a telefon neve, és milyen tulajdonságai lesznek!

Az Apple a napokban jelentette be hivatalosan az új okostelefonja bemutatójának dátumát. Az eseményt Szeptember 12.-én tartják Cupertinóban, Kaliforniában. Ekkor leplezik le a készülék végleges külsejét, specifikációját és forgalmazói árát tudtuk meg az újságíróknak küldött meghívókból.

iphone-2

Bár az Apple minden évben titkolja az új csúcskészüléke pontos elnevezését, egy külföldön már gyártásba került iPhone tok a napokban felfedte az igazságot. Hetek óra egyre több cég rukkol elő az új iPhone tartozékaival és ezek egytől egyik az iPhone 8 megnevezést használják, így ezt kész ténynek vehetjük az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

A végleges specifikációkról először a gyárból kiszivárogtatott műszaki rajzok, tervek és iPhone tokok árulkodtak. Az alábbi megjelenést a Phonebox és több külföldi hírportál is megerősítette.

 

Készülék tulajdonságok és specifikáció:

Méretek és külső: A készülék ismét növekedésen ment keresztül, az iPhone 7-nél nagyobb, az iPhone 7 Plus-nál kisebb méretekkel rendelkezik. Kijelzője azonban, a tökéletesen keret nélküli kialakításnak köszönhetően az átlagosnál nagyobbnak ígérkezik. Fizikai méreteket tekintve pedig 71x143mm-re számíthatunk.

Kijelző: Az új iPhone 8 érintőképernyője az egyik legfejlettebb OLED megjelenítő technológiát fogja alkalmazni, ami sokkal kontrasztosabb színeket és tisztább képeket ígér az eddigi kijelzőnél, 5,1 inch átmérőben.

Kamera: Az új Duál lencsés iSight kamerát függőlegesen helyezték el és 12 megapixeles felbontást ígér. Különlegessége, hogy a 2 lencsének köszönhetően képesek leszünk a kép elkészülte utáni fókuszváltásra.

Tárhely és ár: Kártya függetlenül a legkisebb 64Gb tárhelyű modell 999$ lesz, a 256Gb-os modell 1099$, a legnagyobb 512Gb memóriájú változatért pedig 1199$-t kell majd fizetnünk. Ez magyarországi viszonylatban könnyen jelentheti azt, hogy a készülék ára 400 ezer forintról indul majd. Természetesen a szolgáltatói árak kedvezőbbek lesznek, azonban különböző előfizetésekkel csak novembertől vásárolhatjuk meg a készüléket.

További SmartPhone

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő