Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt vannak az új iPhone legfontosabb jellemzői

SmartPhone

Itt vannak az új iPhone legfontosabb jellemzői

Itt vannak az új iPhone legfontosabb jellemzői

Megtudtuk mikor mutatják be, mi a telefon neve, és milyen tulajdonságai lesznek!

Az Apple a napokban jelentette be hivatalosan az új okostelefonja bemutatójának dátumát. Az eseményt Szeptember 12.-én tartják Cupertinóban, Kaliforniában. Ekkor leplezik le a készülék végleges külsejét, specifikációját és forgalmazói árát tudtuk meg az újságíróknak küldött meghívókból.

iphone-2

Bár az Apple minden évben titkolja az új csúcskészüléke pontos elnevezését, egy külföldön már gyártásba került iPhone tok a napokban felfedte az igazságot. Hetek óra egyre több cég rukkol elő az új iPhone tartozékaival és ezek egytől egyik az iPhone 8 megnevezést használják, így ezt kész ténynek vehetjük az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

A végleges specifikációkról először a gyárból kiszivárogtatott műszaki rajzok, tervek és iPhone tokok árulkodtak. Az alábbi megjelenést a Phonebox és több külföldi hírportál is megerősítette.

 

Készülék tulajdonságok és specifikáció:

Méretek és külső: A készülék ismét növekedésen ment keresztül, az iPhone 7-nél nagyobb, az iPhone 7 Plus-nál kisebb méretekkel rendelkezik. Kijelzője azonban, a tökéletesen keret nélküli kialakításnak köszönhetően az átlagosnál nagyobbnak ígérkezik. Fizikai méreteket tekintve pedig 71x143mm-re számíthatunk.

Kijelző: Az új iPhone 8 érintőképernyője az egyik legfejlettebb OLED megjelenítő technológiát fogja alkalmazni, ami sokkal kontrasztosabb színeket és tisztább képeket ígér az eddigi kijelzőnél, 5,1 inch átmérőben.

Kamera: Az új Duál lencsés iSight kamerát függőlegesen helyezték el és 12 megapixeles felbontást ígér. Különlegessége, hogy a 2 lencsének köszönhetően képesek leszünk a kép elkészülte utáni fókuszváltásra.

Tárhely és ár: Kártya függetlenül a legkisebb 64Gb tárhelyű modell 999$ lesz, a 256Gb-os modell 1099$, a legnagyobb 512Gb memóriájú változatért pedig 1199$-t kell majd fizetnünk. Ez magyarországi viszonylatban könnyen jelentheti azt, hogy a készülék ára 400 ezer forintról indul majd. Természetesen a szolgáltatói árak kedvezőbbek lesznek, azonban különböző előfizetésekkel csak novembertől vásárolhatjuk meg a készüléket.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés