Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hands-On videón az új iPhone!

SmartPhone

Hands-On videón az új iPhone!

Hands-On videón az új iPhone!

Az első három színt már meg is csodálhatjuk

Igen, mostanában nagyon sokat beszélünk az új okostelefonokról, ahogy közeledik a szeptember, hiszen sikerült mindenkinek úgy időzíteni, hogy körülbelül egy időben jöjjenek ki az új zászlóshajók.

iphone-8-colors

Volt iPhone-om nekem is még a 4-es szériából, de valószínűleg többé már nem lesz lesz. Nem feltétlenül elvi kérdés ez, de én speciel Androidon szocializálódtam és amikor fél évig használtam az iPhone-t akkor kicsit úgy éreztem, mintha be lennék zárva egy ketrecbe, nem mintha az S8-ra raktam volna már új launcher-t vagy icon pack-ot, de attól még ilyen emlékeim vannak.

Ettől függetlenül azért engem nagyon érdekel és foglalkoztat az új almás készülék érkezése. Szerencsére a HypeBeast-en ma végre kikerült egy elég meggyőző videó, ahol Danny Winget tech blogger kezéből csodálhatjuk meg az állítólag eredeti készülékeket 3 féle színben. Természetesen bekapcsolva még nem látni őket a videóban, de azért elég jól néznek ki így is.

Most már tényleg nem kell sokat várni és jön a Galaxy Note 8 is, az új iPhone is, Essential telefon is és az LG V30-ról se feledkezzünk meg! Izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hét, az már biztos!

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés