Connect with us

technokrata

Hands-On videón az új iPhone!

iphone-8-7s-plus-dummy-models-danny-winget-001

SmartPhone

Hands-On videón az új iPhone!

Hands-On videón az új iPhone!

Az első három színt már meg is csodálhatjuk

Igen, mostanában nagyon sokat beszélünk az új okostelefonokról, ahogy közeledik a szeptember, hiszen sikerült mindenkinek úgy időzíteni, hogy körülbelül egy időben jöjjenek ki az új zászlóshajók.

iphone-8-colors

Volt iPhone-om nekem is még a 4-es szériából, de valószínűleg többé már nem lesz lesz. Nem feltétlenül elvi kérdés ez, de én speciel Androidon szocializálódtam és amikor fél évig használtam az iPhone-t akkor kicsit úgy éreztem, mintha be lennék zárva egy ketrecbe, nem mintha az S8-ra raktam volna már új launcher-t vagy icon pack-ot, de attól még ilyen emlékeim vannak.

Ettől függetlenül azért engem nagyon érdekel és foglalkoztat az új almás készülék érkezése. Szerencsére a HypeBeast-en ma végre kikerült egy elég meggyőző videó, ahol Danny Winget tech blogger kezéből csodálhatjuk meg az állítólag eredeti készülékeket 3 féle színben. Természetesen bekapcsolva még nem látni őket a videóban, de azért elég jól néznek ki így is.

Most már tényleg nem kell sokat várni és jön a Galaxy Note 8 is, az új iPhone is, Essential telefon is és az LG V30-ról se feledkezzünk meg! Izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hét, az már biztos!

További SmartPhone

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd