Connect with us

Hamarosan jön az új Android, ráadásul sokkal egyszerűbb lesz telepíteni

androidpit-android-o-oreo-2088

SmartPhone

Hamarosan jön az új Android, ráadásul sokkal egyszerűbb lesz telepíteni

Hamarosan jön az új Android, ráadásul sokkal egyszerűbb lesz telepíteni

Nem kell végre a gigabájtokat felszabadítani a telepítéshez!

Kellemes újítással érkezik az Android 8.0, hiszen végre nem kell majd átcsoportosítanunk a képeket, zenéket és videókat ahhoz, hogy fel tudjon települni az új operációs rendszer.

androidpit-android-o-oreo-2065

Többször kapunk már kb. naponta értesítést arról, hogy valami megint frissült és már meg sem lepődünk ezen, vagy nyugtázzuk, hogy megtörtént, vagy épp örülünk neki, hogy megint javítottak/újítottak valamit az általunk nap mint nap használt applikáción. A frissítéseknek általában egy hátrányuk van, hogy helyet foglalnak, az új operációs rendszerek meg főleg. Szerencsére az Android már kifejlesztette, hogy ezzel nekünk ne kelljen bajlódnunk.

Már a 7.0-nál is létezett az un. Seamless Update, mely 2 partícióra osztja a készülék belső tárhelyét és mindig csak az egyikre telepíti fel a rendszert, amelyik éppen nincs használatban, derül ki a NapiDroid cikkéből.

Ezt továbbfejlesztették olyan szintre, hogy a Play áruházból letöltött alkalmazások is gyakorlatilag streamelve tudjanak működni, de ehhez a hardware-nek is stimmelni kell, egyelőre ezt egyedül a Google Pixel telefonjai tudják, reméljük a jövőben a gyártók minden telefonba beépítik majd ezt a funkciót.

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom