Connect with us

technokrata

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

lg-v30-concept

SmartPhone

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

Még most érdemes elkezdeni félretenni rájuk!

Köztudott már egy ideje, hogy augusztus 23-án mutatják be New York-ban az ‘Unplugged’ elnevezésű eseményen a Samsung legújabb zászlóshajóját, viszont ez a dátum nem egyezik meg azzal, amikortól is a készüléket elkezdik árusítani.

 

Minket ugyanis leginkább ez izgat! Persze tök jó amikor bemutatják, meg lesz róla biztos több youtube videó is, de a lényeg mégis csak az, hogy mikor szabadulhatunk be a legközelebbi márkakereskedésbe és nyomkodhatjuk meg a legújabb készülékeket.

A bemutató után 2-3 héttel szokott megkezdődni a hivatalos árusítás, az egyik dél-koreai szolgáltató képviselőjének nyilatkozata szerint már szeptember 15-től lehet vásárolni  a készüléket, olvashatjuk a hvg.hu-n. Izgalmas ez a Galaxy Note témakör, hiszen a legutóbbi kudarcba fulladt eset óta a Fan Edition-ből mindösszesen 400.000 darab készült. Vajon túl tudja szárnyalni a rekordot döntögető S8 eladásokat?

Ha mindez nem lenne elég az LG is augusztus végén, pontosabban 31-én mutatja be az új nagyágyúját, a V30-at. Ezután is max. 2-3 hét és már lehet is rendelni az új készüléket! Mindkettőt ki kell majd próbálni, hiszen elképesztően jónak ígérkeznek!

További SmartPhone

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd