Connect with us

technokrata

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

SmartPhone

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

Szeptemberben két csúcsmobil is érkezik!

Még most érdemes elkezdeni félretenni rájuk!

Köztudott már egy ideje, hogy augusztus 23-án mutatják be New York-ban az ‘Unplugged’ elnevezésű eseményen a Samsung legújabb zászlóshajóját, viszont ez a dátum nem egyezik meg azzal, amikortól is a készüléket elkezdik árusítani.

 

Minket ugyanis leginkább ez izgat! Persze tök jó amikor bemutatják, meg lesz róla biztos több youtube videó is, de a lényeg mégis csak az, hogy mikor szabadulhatunk be a legközelebbi márkakereskedésbe és nyomkodhatjuk meg a legújabb készülékeket.

A bemutató után 2-3 héttel szokott megkezdődni a hivatalos árusítás, az egyik dél-koreai szolgáltató képviselőjének nyilatkozata szerint már szeptember 15-től lehet vásárolni  a készüléket, olvashatjuk a hvg.hu-n. Izgalmas ez a Galaxy Note témakör, hiszen a legutóbbi kudarcba fulladt eset óta a Fan Edition-ből mindösszesen 400.000 darab készült. Vajon túl tudja szárnyalni a rekordot döntögető S8 eladásokat?

Ha mindez nem lenne elég az LG is augusztus végén, pontosabban 31-én mutatja be az új nagyágyúját, a V30-at. Ezután is max. 2-3 hét és már lehet is rendelni az új készüléket! Mindkettőt ki kell majd próbálni, hiszen elképesztően jónak ígérkeznek!

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom