Connect with us

technokrata

Fillérekért kapható a Galaxy S8 másolata!

SmartPhone

Fillérekért kapható a Galaxy S8 másolata!

Fillérekért kapható a Galaxy S8 másolata!

Nem a legismertebb mobil márka az biztos, de mindent elkövettek a siker érdekében.

Személyes tapasztalataim alapján rettegek a kínai másolatoktól, hiszen nemrégiben befürödtem az Elephone S7-el. Sajnos a rengeteg óva intés és videós lehúzások ellenére megrendeltem kellemes külleme miatt, de 2-3 hónapnál nem bírtam tovább.

Sajnos a külső nem minden, olyan idegesítő lassúságok, lefagyások és gyerekbetegségek jöttek elő, hogy testi/lelki épségem érdekében el kellett raknom a szekrény legmélyére.

7-1

Most, hogy így lehúztam az Elephone-t, annyit azért tegyünk hozzá, hogy láttam már számomra ismeretlen márkájú kínai telefont, ami viszont árkategóriájában kimagaslóan jól használható (pl.: Doogee) és gyönyörű és semmi gond nincs vele, valószínűleg peches voltam.

Viszont akinek nagyon bejön a Galaxy S8 design, de nem engedheti meg magának, vagy épp tinédzser gyerekének szeretne egy olcsóbb kategóriás, de szép készüléket, akkor érdemes lehet megpróbálni a BLUBOO S8-at.

A mobil most 180 dollár helyett nettó 150 dolláros áron rendelhető elő ezen a linken, ráadásul augusztus 1-től 7-ig minden nap 10 darab készülék elvihető féláron, azaz 75 dollárért, olvashatjuk a napidroid.hu-n.

Amúgy nem rendelkezik ám rossz adatokkal:

  • Kijelző az olyan, mint a Galaxy S8-nál
  • 8 magos MTK6750T processzor
  • 3 GB RAM
  • 32 GB tárhely
  • 4G támogatás, itthon is használható

Ha sikerül megcsípni a 75 dolláros verziót (kb. 20.000 HUF), akkor akár bulitelefonnak, vagy strandtelefonnak is megéri!

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom