Connect with us

technokrata

Miért kell erről a csúcsmobilról is lehagyni a jack csatlakozót?

google-pixel-xl-2

SmartPhone

Miért kell erről a csúcsmobilról is lehagyni a jack csatlakozót?

Miért kell erről a csúcsmobilról is lehagyni a jack csatlakozót?

Egyáltalán nem menő, tessék leállni ezzel.

Újabb zászlóshajó okostelefonról tűnhet el a jack csatlakozó, ez pedig nem más, mint a Google 2016-ban indított Pixel sorozatának legújabb tagja.

 

Nemrégiben találtunk @OnLeaks segítségével egy renderelt videót, ahol egyértelműen kiderül, hogy nem raknak már jack csatlakozót a legújabb készülékre, olvashatjuk a napidroid.hu-n. Valószínűleg az USB-C portot fogják használni digitális kimenetként, amit majd valami átalakítóval tudunk használni.

Merül fel a jogos kérdés, hogy mégis miért?

Természetesen a kompaktság, a helyhiány és a design adhat magyarázatot erre, de ez egyáltalán nem helyes. Nem tudom elképzelni, hogy valaki szívesen bajlódna egy hülye kis átalakítóval, amit nem lehet hova rakni, illetve tuti hogy 3 utcára menetel után elhagy az ember. Ráadásul akkor az is ott nyomja az ember zsebét, egyszerűen nem éri meg a dolog. Persze, ha az ember Bluetooth-os fülessel használja a telefonját, akkor ez nem jelenthet gondot, de azért a high-end fülhallgatók még mindig vezetékesek (nem véletlenül).

Tessék azokra is gondolni, akik minőségben szeretnének zenét hallgatni, nem pedig egy többször átalakított digitális bénaságot.

További SmartPhone

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom