Connect with us

technokrata

Előrendelhető a Xperia™ XZ Premium, ráadásul egy igen menő fejhallgató is jár most hozzá

xperia-xz-premium-header-1

SmartPhone

Előrendelhető a Xperia™ XZ Premium, ráadásul egy igen menő fejhallgató is jár most hozzá

Budapest, Magyarország – 2017. május 17. – A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) a Mobile World Congress-en bemutatott legújabb csúcskészüléke, az Xperia XZ Premium már előrendelhető Magyarországon. A 2017. május 17-én kezdődő előrendelésben a Magyar Telekom ügyfelei 100 000 Ft értékű1 Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) fejhallgatót kapnak ajándékba a promóciós készlet erejéig.

Az Xperia XZ Premium a Sony legfejlettebb és legkorszerűbb okostelefon technológiájával rendelkezik. A vadonatúj Motion Eye™ kamera, másodpercenként 960 képkocka rögzítésével az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képes feltárni szuper lassított videók készítésével; míg a gyönyörű, 4K HDR kijelzőjét hihetetlen színvilág, kontraszt és tisztaság jellemzi. Az 5,5”-es képernyőt, a szuper gyors processzort és számtalan más okos funkciót pedig a lenyűgöző, lekerekített keretű, időtlen formavilág zárja egységbe.

A legújabb csúcskészülék márkanagykövete hazánkban a népszerű énekes, Vastag Csaba, aki már több, sikeres közös kampányban is együttműködött a márkával. Csaba már ki is próbálta az XZ Premium és az MDR-100ABN fejhallgató ütős kombinációját. Az erről készült videó ezen a linken tekinthető meg.

A Telekomnál történő előrendelése esetén minden Xperia XZ Premium vásárló egy közel 100 000 Ft értékű2, Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) fejhallgatót kap ajándékba. Ez az elegáns vonalvezetésű, stílusos fejhallgató maximális mértékben kihasználja az Xperia XZ Premium által nyújtott High-Resolution Audio és Digitális zajszűrési technológiát. Így bárhol jársz a telefonoddal, a kristálytiszta hangzás és a mély basszus mindenhová elkísér.

A promóció részleteiről ezen a linken tájékozódhatsz.

 

A Sony bemutatja a világ első okostelefonnal készített, szuper lassított filmjét

A Sony Mobile bemutatta a világ első, okostelefonnal és közösségi együttműködéssel forgatott szuper lassított rövidfilmjét, amit – a díjnyertes Chris Cairns rendező irányítása alatt – 21 nemzet 120 amatőr filmkészítője hozott létre. A film jelenetei az új Xperia XZ Premium forradalmi Motion Eye™ kamerájával készültek, melynek szuper lassított videói az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képesek megörökíteni.

A lisszaboni forgatás egyedülálló felvételeit káprázatos, másodpercenként 960 képkockával (FPS) rögzítették, ami négyszer több, mint amire más okostelefonok képesek. A rövidfilm az emberi szem számára sokszor észrevehetetlen részletek feltárásával és dramatizálásával vezeti be közönségét a szuper lassított videók rendkívüli világába.

Az alkotás teljes hosszában itt tekinthető meg.

Chris Cairns így vélekedett a forgatásról: „Örömömre szolgál, hogy részt vehettem az Xperia XZ Premium nyitóeseményén. A Sony azzal keresett meg, hogy olyan jeleneteket készítsünk, melyek jól mutatnak szuperlassításban. Nagyon izgatott voltam, hogy kipróbálhatom a telefont, ami másodpercenként 960 képkocka készítésére képes. Különösen az tetszett benne, hogy olyan dolgokat is láthatóvá tesz, amit szabad szemmel észre sem lehet venni. Fantasztikus, hogy a zsebünkben már egy olyan eszköz van, ami tökéletes például arra az esetre, ha egy barátunk úgy dönt, hátraszaltózik egyet egy medencébe.”

A Motion Eye™ kamera a Sony prémium kompakt fényképezőgépeiben megtalálható széleskörű képalkotási ismereteit hozza el egy mobiltelefonban. Az Xperia XZ Premium az első okostelefon, amely ezzel a technológiával rendelkezik, így felhasználói akár a leghétköznapibb dolgokról is szenzációs szuper lassított videókat készíthetnek.

Az Xperia XZ Premium fő terméktulajdonságai:

  • 5,5”-es 4K HDR kijelző
  • Új, szuper lassított videók (960 képkocka/másodperc, HD) rögzítésére is képes Motion Eye™ kamera, Predictive capture-el és akár 4K felbontású videórögzítéssel
  • Qualcomm® Snapdragon™ 835 64-bit processzor
  • 3230mAh akkumulátor, Smart Stamina és Qnovo Adaptive Charging energiagazdálkodási megoldások
  • Type-C™ USB 3.1 töltés
  • Elérhető mélytengeri fekete színben a Telekom kínálatában

További információ az Xperia XZ Premiumról itt érhető el.

További SmartPhone

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő