Connect with us

Hirdetés

technokrata

Május közepétől megvásárolható a Huawei Nova Smart

SmartPhone

Május közepétől megvásárolható a Huawei Nova Smart

Május második felétől Magyarországon is kapható a Huawei legújabb középkategóriás okostelefonja, a Huawei Nova Smart. Az ujjlenyomat olvasós, kompakt és elegáns készülék 64 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron kerül az üzletekbe.

A Huawei Nova Smart fémből készült, lekerekített széleivel és 5 colos IPS HD 2.5D ívelt üveg kijelzőjével rendkívül kényelmes fogású telefon. A kecses készülék 7,6 mm vékony, súlya pedig mindössze 138g a beépített akkumulátorral együtt. A hátoldalán található harmadik generációs ujjlenyomat olvasó 360 fokban tudja leolvasni ujjlenyomatunkat bármilyen körülmények között – tehát akkor is, ha nedves kézzel érünk hozzá, vagy ha nem ujjunk egész felületével. Az ujjlenyomat olvasóval rendkívül gyorsan, mindössze 0,3 másodperc alatt feloldható a telefon képernyője.

01-7

A középkategóriás okostelefont 5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamerával szerelte fel a gyártó. Utóbbi szupergyors, 0,5 másodperces fókusszal és LED vakuval érkezik, ez a hátlapi lencse F2.2 széles rekesznyílású és PDAF fókusz támogatott. Előlapi lencséje széles, 83° látószögű, így jobb mélység élességű fotókat készíthetünk vele. Ez a szenzor is F2.2 széles rekesznyílású és elérhető rajta a panoráma szelfi mód is, amellyel a kamera érzékeli, hogy a felhasználó normál szelfit, vagy „groufie”-t, csoportos szelfit készít-e, és utóbbi esetében automatikusan széles látószögre vált. A szépítő móddal és a smink funkcióval pedig a szelfik még szebbek, mint eddig.

02-6

A Huawei Nova Smart 64 bites Qualcomm chipset-tel rendelkezik, amely 22 százalékkal jobb CPU teljesítményt kínál, mint az előző generációs chipset. A telefont erőteljes 3020 mAh-s akkumulátor működteti, amely akár 2 napos üzemidőt is kibír normál használat esetén.

 

Elérhetőség

A Huawei Nova Smart javasolt bruttó fogyasztói ára 64 990 forint. Arany, szürke és ezüst színekben lesz kapható két év gyártói garanciával a Huawei kiskereskedelmi partnereinél és a UPC-nél dual SIM-mel.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés