Connect with us

Megtaláltuk a legtutibb üvegfóliát!

img_0082

SmartPhone

Megtaláltuk a legtutibb üvegfóliát!

Megtaláltuk a legtutibb üvegfóliát!

Az egyik legkeményebb kristály felhasználásával készülő technológia hétszer ellenállóbbá teszi az okostelefonok és tabletek kijelzőjét, és hatékony megoldás szennyeződések ellen is.

Megjelent a világ vezető kijelzővédő márkájának legújabb hibrid üvegből készült prémium védőfóliája. Az InvisibleShield Sapphire Defense gyártásánál olyan, a repülőgépgyártásban is használt kompozit anyagokat alkalmaznak, amelyek ötvözik az edzett üvegre jellemző legmagasabb szintű biztonsági tulajdonságokat a rendkívüli ütésállósággal, így a szinte elpusztíthatatlan védőréteg ellenállóvá teszi a készülékek kijelzőjét a leejtésből fakadó karcolásoktól és horpadásoktól.

 

A InvisibleShield Sapphire Defense jelenleg kapható legmagasabb hatásfokú védelmet biztosító üvegfólia, mivel egyesíti az edzett üveg ellenállóságát a zafír karcolásvédelmi jellemzőivel. A zafír a legellenállóbb ásványi anyagok egyike, az ásványok karcolási keménységének jellemzésére használt 10 fokozatú skálán közvetlenül a legkeményebb ásványi anyag, a gyémánt mellett foglal helyet.

356_10_ip7sdc-f00_appleiphone7_sapphire_defense_screen_packagingrender

Az InvisibleShield Sapphire Defense speciális zsír- és olajlepergető bevonata a kijelzőre kerülő szennyeződések, és az ujjlenyomatok ellen is hatékony védelmet biztosít, miközben a fólia használata nem okoz különbséget a kijelző érzékenységben és láthatóságában. Az kijelzővédő könnyen és buborékmentesen felhelyezhető a készülékre.

Az InvisibleShield Sapphire Defense termékre teljes élettartamra szóló jótállás érvényes: ha elhasználódik, a gyártó mindaddig  biztosítja a cseréjét, amíg a készülék birtokában van. Jótállással kapcsolatos további információ: www.zagg.com

356_9_ip7sdc-f00_appleiphone7_sapphire_defense_screen_explodedimage

Az InvisibleShield termékeket gyártó Zagg korábbi kutatása szerint a készülékeket érintő balesetek 50%-a teszi szükségessé a szervizben történő javíttatást, és a 35 év alatti okostelefon tulajdonosok 12 hónapon belül összetörik új készüléküket.

Az InvisibleShield Sapphire Defense kijelzővédő megvásárolható online a Zagg webshopjában: https://www.zagg.com/us/en_us/invisibleshield

image002 image001-4

További SmartPhone

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő