Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól megvásárolható a dupla kamerás Honor 6X

SmartPhone

Mostantól megvásárolható a dupla kamerás Honor 6X

Mostantól megvásárolható a dupla kamerás Honor 6X

Mától megvásárolható kedvező árú, elegáns megjelenésű Honor 6X a márka hivatalos partnereinél.

A Honor legújabb okostelefonjában olyan funkciók kaptak helyet, amelyek eddig csak a felső kategóriás készülékekre voltak jellemzőek, például villámgyors ujjlenyomat-olvasó vagy a hátoldali dupla kamera.

A Honor 6X mindent tud, amit ma egy modern ember az okostelefonjától elvár, a legjobb minőségben, kompromisszumok nélkül. A hátoldalán található ujjlenyomat-olvasó a márka drágább modelljeitől megszokott gyorsasággal működik, és mindössze 0,3 másodperc alatt feloldja a képernyőzárat. A készülék 1920×1080 pixel felbontású, 2,5D hajlított képernyőjét elegánsan foglalják keretbe a telefon lekerekített sarkai, a fémváz pedig tovább erősíti a prémium érzést.

honor-6x-gold-front_small

Prémium kamera funkciók

A modell előlapján egy 8 megapixeles, hátoldalán pedig egy 12 és egy 2 megapixeles kamera kapott helyet. A dupla hátlapi kamera előnye a jobb mélységélesség közelképeknél, valamint a széles rekeszérték mód, amelynek köszönhetően akár a kép készítése után is lehet élességet és mélységélességet választani.

A kamerát számos kreatív fényképkészítési mód is támogatja, többek között fényfestés, lassított mozgás, time lapse, vízjel és ételfotó. A manuális beállítás kedvelői a profi fotó és a profi videó módban találják meg számításukat.

 

Erős hardver, dupla SIM, NFC és WiFi-híd

A készüléket egy nyolcmagos Kirin 655 processzor hajtja, amelyet 3 GB RAM támogat. A 32 GB RAM belső tárhely a középkategóriában szintén kiemelkedő, de ez még tovább bővíthető microSD kártyával. A hosszú élettartamot és a hosszú távon azonos színvonalú teljesítményt a 3340 mAh-es akkumulátor és a fájlrendszer töredezettségét megelőző Smart File System biztosítja.

A Honor 6X természetesen támogatja az LTE adatátvitelt és az európai adatátviteli szabványokat. A magyar piacra kerülő változata NFC képes, FM rádióval és WiFi-híd funkcióval rendelkezik, amely jeltovábbítóként képes felerősíteni a WiFi jelet.

A két SIM kártyát támogató modell kezelőfelülete a népszerű EMUI 4.1-es verziója, amely a 6.0-s Android Marshmallow operációs rendszeren fut. A Honor ígérete szerint azonban kategóriájában elsőként fogja megkapni az Andriod 7.0-s frissítést.

honor-6x-gold-back_small

Elérhetőség

A Honor 6X az egyik legolcsóbb dupla kamerával forgalmazott okostelefon a piacon. A készülék 89 990 forintos fogyasztói áron vásárolható meg a márka hivatalos partnereinél, az Extreme Digital, a Media Markt, az Euronics, a Speedshop, az eMag, a Notebook.hu és a FistPhone webáruházakban.

 

Technikai paraméterek

OS Android 6.0 Marshmallow, EMUI 4.1
Kijelző 5.5” FHD IPS Screen 1920×1080, 16 millió szín, 403 ppi
Processzor HiSilicon Kirin 655 (8 magos, 4x 2.1 GHz, 4x 1.7 GHz)
Akkumulátorkapacitás 3340 mAh
Kamera Dual 12 + 2 MP hátlapi kamera, LED vakuval
8 MP előlapi kamera
széles rekeszérték mód, professzionális mód, arcszépítő funkció, HDR, panoráma, hangjegyzet, vízjel, mosolyfelismerés, időzítő, ételfotó, time-lapse
Video Maximális felbontás 1920×1080
Memória 3 GB RAM + 32 GB ROM
Csatlakozás 802.11b/g/n, 2.4 GHz
USB 2.0
Bluetooth 4.1
A helyi LTE szabványok támogatása
Méretek 150,9×76,2×8,2 mm
Tömeg 162 g
Hang SWS mód, dupla mikrofon és zajcsökkentés
Egyéb Ujjlenyomat-olvasó Giroszkóp

 

Iránytű

 

Mágneses szenzor

 

Gyorsulásmérő Dual SIM

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés