Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson és A Cisco egy igazán sokoldalú munkaeszközzé teszi a mobiltelefont

SmartPhone

Az Ericsson és A Cisco egy igazán sokoldalú munkaeszközzé teszi a mobiltelefont

Az Ericsson és A Cisco egy igazán sokoldalú munkaeszközzé teszi a mobiltelefont

A Mobil Világkongresszuson bemutatott közös termék a Cisco vállalati kooperációs szolgáltatási platformját és az Ericsson vezető VoLTE-kommunikációs megoldásait kombinálja.

A CMC segítségével a felhasználók olyan funkciókat használhatnak, mint a rendszeren belüli üzenetküldés, a közvetlen fájlmegosztás, és a több eszközön megjeleníthető nagyfelbontású videokonferencia; ezek mindegyike elindítható egy mobilszám egyszerű felhívásával. A hívások emellett problémamentesen átvihetők az eszközök között (beleértve az újonnan bejelentett Cisco Spark Board eszközt) egy egyszerű kézmozdulattal.

A felhasználók a normál telefonhívón indított magas minőségű hívások mellett a Cisco Spark alkalmazáson keresztül az együttműködési funkciókat érhetik el. Külön szolgáltatásként az üzleti mobil hívások esetében a mobilhálózaton támogatott a hanghívások problémamentes átadása 2G-, 3G-, LTE- és Wi-Fi-hozzáférése között.

A CMC biztosítja a lehetőséget a cégek számára, hogy egységes kommunikációs szabályozást alkalmazzanak mind a vezetékes, mind a mobilhívások kezelésére. Ezzel olyan további előnyök járnak mint a konvergált számlázás és az ingyenes OnNet-hívások.

A szolgáltatás 2017 végére lesz elérhető a szolgáltatók és a vállalati ügyfelek számára.

Az Ericsson és a Cisco – a hálózati, mobil- és felhőalapú fejlesztések két piacvezetője – 2015 novemberében lépett nemzetközi üzleti és technológiai partnerségre a jövő hálózatainak megalkotására. A partnerség az ügyfelek számára a két cég erősségeit kombinálja: adattovábbítás, adatközpontok, hálózatok, felhőszolgáltatások, mobilitás, irányítás és ellenőrzés, valamint globális szolgáltatások. Az új generációs stratégiai partnerség növekedést eredményez, segíti az innovációt, és felgyorsítja az ügyfelek által minden területen elvárt digitális átalakulást. A mai napig több, mint 300 aktív potenciális ügyféllel sikerült szerződést kötni. Több, mint 100 szerződés világszerte az IP (routing és átvitel) és a szolgáltatások területén köttetett.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés