Connect with us

technokrata

Az Ericsson és A Cisco egy igazán sokoldalú munkaeszközzé teszi a mobiltelefont

1451974250247

SmartPhone

Az Ericsson és A Cisco egy igazán sokoldalú munkaeszközzé teszi a mobiltelefont

Az Ericsson és A Cisco egy igazán sokoldalú munkaeszközzé teszi a mobiltelefont

A Mobil Világkongresszuson bemutatott közös termék a Cisco vállalati kooperációs szolgáltatási platformját és az Ericsson vezető VoLTE-kommunikációs megoldásait kombinálja.

A CMC segítségével a felhasználók olyan funkciókat használhatnak, mint a rendszeren belüli üzenetküldés, a közvetlen fájlmegosztás, és a több eszközön megjeleníthető nagyfelbontású videokonferencia; ezek mindegyike elindítható egy mobilszám egyszerű felhívásával. A hívások emellett problémamentesen átvihetők az eszközök között (beleértve az újonnan bejelentett Cisco Spark Board eszközt) egy egyszerű kézmozdulattal.

A felhasználók a normál telefonhívón indított magas minőségű hívások mellett a Cisco Spark alkalmazáson keresztül az együttműködési funkciókat érhetik el. Külön szolgáltatásként az üzleti mobil hívások esetében a mobilhálózaton támogatott a hanghívások problémamentes átadása 2G-, 3G-, LTE- és Wi-Fi-hozzáférése között.

A CMC biztosítja a lehetőséget a cégek számára, hogy egységes kommunikációs szabályozást alkalmazzanak mind a vezetékes, mind a mobilhívások kezelésére. Ezzel olyan további előnyök járnak mint a konvergált számlázás és az ingyenes OnNet-hívások.

A szolgáltatás 2017 végére lesz elérhető a szolgáltatók és a vállalati ügyfelek számára.

Az Ericsson és a Cisco – a hálózati, mobil- és felhőalapú fejlesztések két piacvezetője – 2015 novemberében lépett nemzetközi üzleti és technológiai partnerségre a jövő hálózatainak megalkotására. A partnerség az ügyfelek számára a két cég erősségeit kombinálja: adattovábbítás, adatközpontok, hálózatok, felhőszolgáltatások, mobilitás, irányítás és ellenőrzés, valamint globális szolgáltatások. Az új generációs stratégiai partnerség növekedést eredményez, segíti az innovációt, és felgyorsítja az ügyfelek által minden területen elvárt digitális átalakulást. A mai napig több, mint 300 aktív potenciális ügyféllel sikerült szerződést kötni. Több, mint 100 szerződés világszerte az IP (routing és átvitel) és a szolgáltatások területén köttetett.

További SmartPhone

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd