Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan kapható a Sony új XH90 4K HDR LED TV

xh90

Smart-TV

Hamarosan kapható a Sony új XH90 4K HDR LED TV

Hamarosan kapható a Sony új XH90 4K HDR LED TV

A Sony bejelentette, hogy az európai piacon május végétől válik elérhetővé az új, XH90 4K HDR Teljes háttérvilágítású televízió.

A középkategóriás XH90 televíziók magával ragadó ötvözete a Sony védjegyének számító képminőségnek, az ötletes hangkialakításnak, miközben kiváló társeszközként is funkcionálnak a következő konzolgenerációhoz.

Az XH90 televíziókban a Sony Full-Array Local Dimming and Boosting technológiája a tartalomtól függően, dinamikusan változtatja a fényerejét a képernyő különböző pontjain, ami a fényerő és a kontraszt tökéletes beállítását eredményezi. A fények pontos egyensúlyozásával a kép sötét jeleneteknél sötétebb, a világos jeleneteteknél kivilágosodik, igazodva a filmkészítők elképzeléseihez.

Az XH90 széria készülékei rendelkeznek Acoustic Multi-Audio™ funkcióval (csak a 65”-nál nagyobb méretű készülékek esetén), így a televízió hátoldalán két hangszóró található. A rejtett hangszórók magával ragadó hangélményt kínálnak. A Sony X-Balanced hangszórói keskeny dizájnjukban foglalják magukba a tökéletesen tiszta hangzást, ezzel kiegészítve a TV karcsúságát és hangminőségét.

Az XH90 széria készülékei a hamarosan érkező új generációs játékkonzolokat is támogatni fogják. A 4K-s 120fps képkockasebesség és a gyors reakcióidejű a HDMI bemeneten keresztül élvonalbeli játékélményt nyújtanak majd.

Az új XH90 televíziók Netflix Kalibrált Móddal rendelkeznek. A Sony és a Netflix mérnökeinek együttműködésével kialakított Netflix Kalibrált Mód használatával a képminőség megközelíti a mozgókép-előállítási stúdiók főmonitorának képminőségét. A Netflix Kalibrált Mód hűen tükrözi az alkotó vízióját.

Az XH90 széria készülékei Android TV rendszert használnak, ami kompatibilis a Google Asszisztens, a Google Play Áruház és a beépített Chromecast alkalmazásokkal, melyek egyszerű elérést tesznek lehetővé tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz és eszközökhöz. a Google Asszisztens és az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően a felhasználók hangvezérléssel irányíthatják televíziójukat és böngészhetnek YouTube videók között a Google Home segítségével, valamint csatornát és hangerőt válthatnak az Amazon Alexával kompatibilis eszközökkel. Az Apple® AirPlay® 2-vel rendelkező felhasználók egyszerűen elérhetik és a televízió képernyőjén megtekinthetik iPhone®, iPad® vagy Mac® készülékeiken tárolt filmjeiket, zenéiket és fényképeiket. Az Apple HomeKit™ technológia egyszerű és biztonságos lehetőséget teremt arra, hogy a nézők iPhone®, iPad® vagy Mac® készülékeikkel irányítsák a televíziót.

Ár és elérhetőség

Az XH90 4K HDR Full Array televíziók 2020 május végén érkeznek meg az európai üzletekbe. Az árakról bővebb információkat a Sony weboldala nyújt a www.sony.eu címen.

Sony XH90 4K HDR Full Array LED TV:

Főbb jellemzők

Elérhető képernyőméretek: 85”, 75”, 65” és 55”

  • a 4K HDR X1™ képfeldolgozó processzor több mélységet, textúrát és természetes színt képes megjeleníteni az objektum alapú HDR remaster technológia alkalmazásával
  • Rendelkezik X-tended Dynamic Range™ funkcióval és háttérmegvilágítási rendszerrel
  • Rendelkezik Acoustic Multi-Audio funkcióval és X-Balanced hangszóróval (csak a 65”-nál nagyobb méretű készülékek esetén, az X-Balanced hangszóró minden méretben elérhető lesz)
  • A TRILUMINOS™ technológia felel a színek, árnyékok és egyéb apró részletek valósághű megjelenítéséért
  • Dolby Vision™ és Dolby Atmos™ kompatibilitás
  • Gyémánt vágású káva a vékony kialakításért
  • Okoshangszóró kompatibilitás, mely összhangban működik a Google Home alkalmazással és az Amazon Alexa-t támogató eszközökkel
  • Egyszerű kapcsolódási lehetőség számos készülékkel, mint például az Apple AirPlay 2, és a HomeKit
  • Gyors hozzáférés tartalmak és szolgáltatások széles választékához az Android TV operációs rendszerrel
  • Kompatibilis 4K 120 képkocka/másodperc megjelenítési sebességgel (későbbi rendszerfrissítést követően)
  • A Netflix Kalibrált mód biztosítja a mozik hangulatát megidéző nézői élményt Netflix tartalmak esetén. A Sony és a Netflix mérnökeinek együttműködésével kialakított Netflix Kalibrált Mód használatával a képminőség megközelíti a mozgókép-előállítási stúdiók főmonitorának képminőségét.
  • Egyedi beállítási mód, amely a Sony egyéb Kalibrált beállításaival együtt számos megtekintési beállítást biztosít, élethűen adja vissza az alkotók elképzeléseit és igazodik a legkülönbözőbb felhasználói igényekhez.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés