Connect with us

Hamarosan elérhető Európában a Sony idei első 4K HDR OLED televízió sorozata, az AG8

ag865f_on

Smart-TV

Hamarosan elérhető Európában a Sony idei első 4K HDR OLED televízió sorozata, az AG8

Hamarosan elérhető Európában a Sony idei első 4K HDR OLED televízió sorozata, az AG8

Az AG8 BRAVIA 4K HDR OLED TV rendkívül mély feketéje, élethű színei és széles betekintési szöge kiemelkedő audiovizuális élményeket kínál a nézőknek. A 65” és 55” méretű televíziók májustól érhetők el Európában.

Az AG8 televízió OLED paneljének 8 millió önmegvilágító pixele páratlan kontrasztot és élethű színeket biztosít. A beépített 4K HDR X1 Extreme képprocesszor három technológiát egyesít: objektumalapú HDR feljavítás, Super Bit Mapping™ és két adatbázisos képfeldolgozás.

ag865w_on

Ezek együttesen gondoskodnak a lehető legélethűbb képminőségről, függetlenül attól, hogy televíziós adás, streaming szolgáltatás vagy Blu-Ray mozifilm jelenik meg a tévé képernyőjén. Ráadásul az AG8 televízió támogatja a Dolby Vision™ képtechnológiát, amely úgy jeleníti meg a tartalmakat otthonában, ahogy alkotóik megálmodták.

Egyedi kialakításának és beépített hangtechnológiáinak köszönhetően, az AG8 OLED TV valóban lenyűgöző audiovizuális élményt nyújt. A Sony egyedülálló Acoustic Surface Audio funkciója segítségével a hang közvetlenül a képernyő közepéből áramlik a néző felé, így a kép és hang tökéletes egyveleget alkotnak. Az AG8 sokoldalúságát segíti a 180 fokban elforgatható és megemelhető tévéállvány, amely alatt kényelmesen elfér egy soundbar is.

Az AG8 BRAVIA 4K OLED HDR televíziók Sony Android TV platformon működnek, amely a számos Google Play™ applikáció mellett támogatja a YouTube™, Netflix és Prime Video alkalmazásokat is. Televízióját és otthonát még okosabbá teheti a beépített Google Asszisztenssel, amelynek hangvezérlő funkciójának köszönhetően a nézők egyszerűen beszélhetnek a televíziójukhoz, így gyorsan és egyszerűen megszervezhetik aznapi teendőiket, böngészhetnek a tartalmak között vagy lejátszhatnak televíziós műsorokat és mozifilmeket.

Részletes információkért kérjük, látogasson el a termék hivatalos weboldalára: https://www.sony.hu/electronics/televiziok/ag8-series

További Smart-TV

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom