Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan elérhető Európában a Sony idei első 4K HDR OLED televízió sorozata, az AG8

Smart-TV

Hamarosan elérhető Európában a Sony idei első 4K HDR OLED televízió sorozata, az AG8

Hamarosan elérhető Európában a Sony idei első 4K HDR OLED televízió sorozata, az AG8

Az AG8 BRAVIA 4K HDR OLED TV rendkívül mély feketéje, élethű színei és széles betekintési szöge kiemelkedő audiovizuális élményeket kínál a nézőknek. A 65” és 55” méretű televíziók májustól érhetők el Európában.

Az AG8 televízió OLED paneljének 8 millió önmegvilágító pixele páratlan kontrasztot és élethű színeket biztosít. A beépített 4K HDR X1 Extreme képprocesszor három technológiát egyesít: objektumalapú HDR feljavítás, Super Bit Mapping™ és két adatbázisos képfeldolgozás.

ag865w_on

Ezek együttesen gondoskodnak a lehető legélethűbb képminőségről, függetlenül attól, hogy televíziós adás, streaming szolgáltatás vagy Blu-Ray mozifilm jelenik meg a tévé képernyőjén. Ráadásul az AG8 televízió támogatja a Dolby Vision™ képtechnológiát, amely úgy jeleníti meg a tartalmakat otthonában, ahogy alkotóik megálmodták.

Egyedi kialakításának és beépített hangtechnológiáinak köszönhetően, az AG8 OLED TV valóban lenyűgöző audiovizuális élményt nyújt. A Sony egyedülálló Acoustic Surface Audio funkciója segítségével a hang közvetlenül a képernyő közepéből áramlik a néző felé, így a kép és hang tökéletes egyveleget alkotnak. Az AG8 sokoldalúságát segíti a 180 fokban elforgatható és megemelhető tévéállvány, amely alatt kényelmesen elfér egy soundbar is.

Az AG8 BRAVIA 4K OLED HDR televíziók Sony Android TV platformon működnek, amely a számos Google Play™ applikáció mellett támogatja a YouTube™, Netflix és Prime Video alkalmazásokat is. Televízióját és otthonát még okosabbá teheti a beépített Google Asszisztenssel, amelynek hangvezérlő funkciójának köszönhetően a nézők egyszerűen beszélhetnek a televíziójukhoz, így gyorsan és egyszerűen megszervezhetik aznapi teendőiket, böngészhetnek a tartalmak között vagy lejátszhatnak televíziós műsorokat és mozifilmeket.

Részletes információkért kérjük, látogasson el a termék hivatalos weboldalára: https://www.sony.hu/electronics/televiziok/ag8-series

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés