Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkba is megérkeznek végre a legmenőbb Samsung QLED TV-k

Smart-TV

Hazánkba is megérkeznek végre a legmenőbb Samsung QLED TV-k

Hazánkba is megérkeznek végre a legmenőbb Samsung QLED TV-k

Innovatív megoldásokkal frissül a prémium tévépiac

A Samsung 2019-es QLED TV sorozata idén tavasszal 42 európai országban, így Magyarországon is elérhető lesz.

A prémium QLED 4K televíziók már márciustól megvásárolhatóak országszerte, míg a QLED 8K széria új 82 colos tagja várhatóan áprilisban érkezik Magyarországra.

A Samsung különböző méretekben elérhető QLED 4K és 8K televíziói lélegzetelállító minőségben jelenítik meg a tartalmakat és mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozással biztosítanak bámulatos képminőséget. A Samsung 2019-es QLED TV sorozatában összesen több mint húsz 4K modell található, amelyek 43 és 82 colos közötti méretekben érhetőek el, ilyen televíziók többek között a Q90R, a Q85R, a Q80R, a Q70R és a Q60R készülékek. Ezeken felül a QLED 8K portfólió is bővül az új 82 colos Q950R modellszámú 8K TV érkezésével.

„A tévépiacot 2019-ben az ultranagy méretű eszközök uralják. A Samsung QLED TV egyike a piacvezető televízióknak. Izgatottan várjuk, hogy vásárlóink világszerte megtapasztalhassák azt a prémium képminőséget, amelyet a QLED TV-k hoznak el otthonainkba. Célunk továbbra is az, hogy kiemelkedő kényelmi funkciókat és bámulatos vizuális élményt nyújtsunk vásárlóinknak.” 

– mondta el Jongsuk Chu, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke.

A Samsung új, nagy betekintési szöget nyújtó 2019-es QLED TV-iben a háttérvilágítás fénye egyenletesen oszlik el a képernyőn a továbbfejlesztett panelstruktúrának és algoritmusoknak köszönhetően. Az új QLED TV készülékek a képminőség történetében új mérföldkövet jelentő HDR10+ technológiával is kompatibilisek. A Direct Full Array megoldással a QLED TV-k minden jelenetet külön elemeznek, és ennek megfelelően jelenetenként szabályozzák a háttérvilágítást, a kontrasztot, valamint a fekete szín mélységét.

A képminőséget érintő számos fejlesztés mellett a QLED tévék a Samsung saját fejlesztésű Quantum Processzorával is rendelkeznek, amely a QLED 4K, valamint a QLED 8K sorozat összes modellje esetében, minden egyes jelenetnél Mesterséges Intelligencia (AI) alapú képfeldolgozással tökéletesíti a képet. A Quantum Processzor mellett olyan úttörő funkciók teszik a QLED TV-k intelligens felületét még könnyebben kezelhetővé, mint a megújult Bixby, melynek köszönhetően a felhasználók még egyszerűbben irányíthatják a televízióikat.

A Samsung QLED TV-i, amikor épp nincsenek aktív használatban, a Háttér Módnak köszönhetően azonnali hozzáférést biztosítanak olyan hasznos információkhoz, mint a pontos idő, az aktuális időjárás és a legfrissebb hírek, a felhasználók emellett különböző fényképeket és műalkotásokat is megjeleníthetnek a képernyőn, ezzel saját ízlésükre formálva otthonukat.

A Samsung 2019-es QLED TV készülékeiről további információ a www.samsung.com weboldalon érhető el.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés