Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 év kiterjesztett garanciát kínál a Panasonic legújabb okostelevízióira

Smart-TV

5 év kiterjesztett garanciát kínál a Panasonic legújabb okostelevízióira

5 év kiterjesztett garanciát kínál a Panasonic legújabb okostelevízióira

A Panasonic 5 éves garancia ajánlata most televíziókészülékekre is igénybe vehető.

A Panasonic más termékkategóriákban sikeresen alkalmazott akcióját most újra bevezeti televíziókészülékekre is. Az ajánlat új készülék vásárlása estén érvényes, de nem automatikus, hanem regisztrációhoz kötött.

Hollywood saját otthonában – Panasonic TX-55FX780E

A kiterjesztett garancia akció számos modellre, közöttük az igen népszerű 55FX780-ra is érvényes. Az új FX780 üvegkerete a „semmiből” káprázatosan előtűnő, gyönyörű képeket jelenít meg. Elegánsan minimalista külleme bármely szobában nagyszerűen mutat. Mivel megszűnik a képek mögött álló „technológiai” érzület, a néző még könnyebben elmélyülhet a látványvilágban.

A Panasonic 4K Pro technológiája segítségével a képek pontosan úgy jelennek meg, ahogyan az alkotók szánták. A széles színspektrumú tévék a legtöbb LDC TV-től eltérően olyan finom és természetesen árnyalt színpalettát nyújtanak, amely minden jelenetben hűen visszaadja a színeket.

Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia akció 2018. november 2-től december 31-ig tart. A részvételhez az ebben az időszakban vásárolt televíziókat a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálni kell a www.panasonic5y.com weboldalon. Ezzel az egyszerű lépéssel érvényesíthető az 5 évre kiterjesztett garancia.

Az ajánlat a Panasonic közel negyven televíziómodelljére érvényes. A készülékek pontos listája, valamint a kampánnyal kapcsolatos további információk az akció weboldalán találhatók:  www.panasonic5y.com

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés