Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csak nagyban: Az LG egy egész kanyont épített OLED tévékből az idei CES-en

Smart-TV

Csak nagyban: Az LG egy egész kanyont épített OLED tévékből az idei CES-en

Csak nagyban: Az LG egy egész kanyont épített OLED tévékből az idei CES-en

A különleges installáció az LG ‘Open Frame’ OLED kijelzőinek egyedi igényekre szabhatóságát demonstrálja

Az LG Electronics (LG) ezen a héten egy különleges, kereskedelmi kijelzőkből álló installációval kápráztatja el a CES 2018 látogatóit. A mintegy 28 méter hosszú LG OLED kanyon 246 darab hajlított, konkáv és konvex LG Open Frame OLED kijelzőből áll, és a természet csodáinak egyedülálló élményét kínálja a kiállítás több tízezer látogatójának.

lg_oled_kanyon_1

Az LG OLED technológiájában felhasznált pixelek önálló fénykibocsátásra képesek, így alkalmazásukkal tökéletesen pontosan szabályozható a kép fényereje és minősége. Mivel az OLED esetében nincs szükség külön háttérvilágításra, a kijelzők hihetetlenül könnyűek, vékonyak és hajlékonyak. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően az LG üzleti felhasználásra szánt Open Frame OLED kijelzői korlátlan egyéni igényekre szabhatóságot kínálnak, így ez a megoldás egyszerre testesíti meg a funkcionális digitális kijelzőt és a művészi szintű dizájnt.

Az LG OLED installációja 90 homorú és 156 domború Open Frame kijelzővel köszönti a látogatókat a Las Vegas Convention Center főbejárata mellett. A látogatók átsétálhatnak a mintegy 28 méter hosszúságban kanyargó installáción, melyben összesen kétmilliárd OLED pixel kelti életre a képeket. Az elképesztő videoélmény, amely a természet olyan csodáit eleveníti meg, mint az erdő, a gleccser, a vízesés vagy a hóvihar, a Dolby Atmos audiorendszerével válik teljessé, amely szintén megtalálható az LG 2018-as, lakossági piacra szánt OLED tévéiben.

lg_oled_kanyon_2

Az LG OLED technológiája új csúcskategóriát teremtett a kijelzők között, mellyel elképesztő képminőség tárul a nézők szeme elé, hiszen – az LCD és LED tévéktől eltérően – a fekete tökéletesen fekete, a színek pedig fantasztikusan élénkek, még széles betekintési szögek esetén is. Az OLED technológia egyedülálló tulajdonsága, hogy képes a pixeleket egyenként be- és kikapcsolni, így végtelen kontrasztarány mellett úgy kelnek életre a színek, mint soha ezelőtt.

A CES látogatói maguk is megtapasztalhatják az LG OLED installációja által nyújtott élményt a Las Vegas Convention Center központi csarnokának (Central Hall) 11100-as standján.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés