Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csak nagyban: Az LG egy egész kanyont épített OLED tévékből az idei CES-en

Smart-TV

Csak nagyban: Az LG egy egész kanyont épített OLED tévékből az idei CES-en

Csak nagyban: Az LG egy egész kanyont épített OLED tévékből az idei CES-en

A különleges installáció az LG ‘Open Frame’ OLED kijelzőinek egyedi igényekre szabhatóságát demonstrálja

Az LG Electronics (LG) ezen a héten egy különleges, kereskedelmi kijelzőkből álló installációval kápráztatja el a CES 2018 látogatóit. A mintegy 28 méter hosszú LG OLED kanyon 246 darab hajlított, konkáv és konvex LG Open Frame OLED kijelzőből áll, és a természet csodáinak egyedülálló élményét kínálja a kiállítás több tízezer látogatójának.

lg_oled_kanyon_1

Az LG OLED technológiájában felhasznált pixelek önálló fénykibocsátásra képesek, így alkalmazásukkal tökéletesen pontosan szabályozható a kép fényereje és minősége. Mivel az OLED esetében nincs szükség külön háttérvilágításra, a kijelzők hihetetlenül könnyűek, vékonyak és hajlékonyak. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően az LG üzleti felhasználásra szánt Open Frame OLED kijelzői korlátlan egyéni igényekre szabhatóságot kínálnak, így ez a megoldás egyszerre testesíti meg a funkcionális digitális kijelzőt és a művészi szintű dizájnt.

Az LG OLED installációja 90 homorú és 156 domború Open Frame kijelzővel köszönti a látogatókat a Las Vegas Convention Center főbejárata mellett. A látogatók átsétálhatnak a mintegy 28 méter hosszúságban kanyargó installáción, melyben összesen kétmilliárd OLED pixel kelti életre a képeket. Az elképesztő videoélmény, amely a természet olyan csodáit eleveníti meg, mint az erdő, a gleccser, a vízesés vagy a hóvihar, a Dolby Atmos audiorendszerével válik teljessé, amely szintén megtalálható az LG 2018-as, lakossági piacra szánt OLED tévéiben.

lg_oled_kanyon_2

Az LG OLED technológiája új csúcskategóriát teremtett a kijelzők között, mellyel elképesztő képminőség tárul a nézők szeme elé, hiszen – az LCD és LED tévéktől eltérően – a fekete tökéletesen fekete, a színek pedig fantasztikusan élénkek, még széles betekintési szögek esetén is. Az OLED technológia egyedülálló tulajdonsága, hogy képes a pixeleket egyenként be- és kikapcsolni, így végtelen kontrasztarány mellett úgy kelnek életre a színek, mint soha ezelőtt.

A CES látogatói maguk is megtapasztalhatják az LG OLED installációja által nyújtott élményt a Las Vegas Convention Center központi csarnokának (Central Hall) 11100-as standján.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés