Connect with us

technokrata

Újabb 4K családdal bővült a Sony kínálata!

Smart-TV

Újabb 4K családdal bővült a Sony kínálata!

A legjobb képminőség érdekében az XE70 ötvözi a Sony legújabb képjavító technológiáit, a briliáns 4K képélességet és a nagy dinamikatartományú (HDR) kép fényerejét, élethű színeit és részletgazdagságát.

A Sony bejelentette az új XE70 4K HDR TV sorozatot, amely kiváló választás lehet azoknak, akik kedvenc filmes és televíziós tartalmaikat ragyogó 4K HDR felbontásban szeretnék élvezni. A Netflix vagy Amazon Video többszáz órányi film, sorozat és koncert kínálatát az otthoni szórakozás új élményét nyújtó 4K HDR páratlan képminőségével, színeivel és kontrasztjával, valamint a többi video formátumnál sokkal szélesebb tartományú fényerejével nézheti.

49x7xxe_xe70xx_front

Az XE70 a Sony legújabb képjavító technológiái segítségével a legjobbat hozza ki a 4K HDR képminőségből, amely az élethű hangzással karöltve kivételes élményt biztosít a néző számára. A 4K X-Reality™ PRO képfeldolgozó processzornak köszönhetően bármilyen tönmilyen tartalom jelenik meg azgiáit, és a a tartalom tisztán és élesen jelenik meg az XE70 képernyőjén. A processzor a mozgóképek jeleneteit elemzi és egyezteti egy speciális képadatbázissal, valamint kiszámítja a képpontok pontos helyzetét, kontraszt szintjét, színét és élességét. A Motionflow™ XR technológia gondoskodik róla, hogy a sportközvetítések és akciófilmekre jellemző gyors mozdulatok részletgazdagon és akadásmentesen jelenjenek meg. Továbbá a technológia extra képkockákat illeszt a többi közé, valamint összehangolja a legfontosabb vizuális tényezőket az egymást követő képkockákon, így a pörgős akciójelenetek folyamatosak, tisztán kivehetők maradnak.

A magával ragadó surround élményről a Sony XE70 4K HDR TV beépített hangtechnológiái gondoskodnak. A ClearAudio+ elvégzi a TV-készülék hangzásának finomhangolását, ezáltal a zene, a párbeszédek és különböző hangeffektek tisztábban és egymástól elkülönülve hallhatók. A Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) helyreállítja az elveszett frekvenciák összetevőit, ezáltal jobb hangminőséget és természetesebb, tágabb tér érzését nyújtja a néző számára az adásvisszanéző tévéműsorokzanézősúára.ák.az, mint át képernyőjén és alacsony felbontású internetes videók esetén is. A mozihatású S-Force Front Surround hangzás – mindössze a bal és jobb csatorna használatával – megfelelő hangerőt, késleltetést és hullámspektrumot hoz létre és életre kelti a természetes, háromdimenziós hangtereket.

A Sony XE70 4K HDR TV rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amelyekkel még élvezetesebb a tévézés. A beépített Wi-Fi segítségével Netflixen, Amazon Video-n vagy Youtube-on nézheti filmjeit és on-demand tévésorozatait, valamint internetezhet a beépített Opera böngészővel. Kedvenc zenei és videós tartalmait otthoni vezeték nélküli hálózatról és internetről is streamelheti, zavaró kábelek nélkül. A TV oldalán három USB csatlakozó található, segítségükkel szinte bármilyen kodekelésű zenét, videoklipet vagy fotót lejátszhat, megjeleníthet.

Az XE70 káváján végigfutó vékony alumíniumkeret letisztult, elegáns külsőt kölcsönöz a tévének. Az okos kábelrendező pedig az egyedi kialakítású állvány belsejébe rejti a nemkívánatos vezetékeket.

A Sony XE70 4K HDR TV sorozat 2017 júliusától elérhető Európában. További információkért kérjük látogasson el a https://www.sony.hu/electronics/televiziok/xe7000-series weboldalra.

További Smart-TV

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin