Connect with us

technokrata

Újabb 4K családdal bővült a Sony kínálata!

49x70xxe_xe70xx_tt_cmyk-small-1

Smart-TV

Újabb 4K családdal bővült a Sony kínálata!

A legjobb képminőség érdekében az XE70 ötvözi a Sony legújabb képjavító technológiáit, a briliáns 4K képélességet és a nagy dinamikatartományú (HDR) kép fényerejét, élethű színeit és részletgazdagságát.

A Sony bejelentette az új XE70 4K HDR TV sorozatot, amely kiváló választás lehet azoknak, akik kedvenc filmes és televíziós tartalmaikat ragyogó 4K HDR felbontásban szeretnék élvezni. A Netflix vagy Amazon Video többszáz órányi film, sorozat és koncert kínálatát az otthoni szórakozás új élményét nyújtó 4K HDR páratlan képminőségével, színeivel és kontrasztjával, valamint a többi video formátumnál sokkal szélesebb tartományú fényerejével nézheti.

49x7xxe_xe70xx_front

Az XE70 a Sony legújabb képjavító technológiái segítségével a legjobbat hozza ki a 4K HDR képminőségből, amely az élethű hangzással karöltve kivételes élményt biztosít a néző számára. A 4K X-Reality™ PRO képfeldolgozó processzornak köszönhetően bármilyen tönmilyen tartalom jelenik meg azgiáit, és a a tartalom tisztán és élesen jelenik meg az XE70 képernyőjén. A processzor a mozgóképek jeleneteit elemzi és egyezteti egy speciális képadatbázissal, valamint kiszámítja a képpontok pontos helyzetét, kontraszt szintjét, színét és élességét. A Motionflow™ XR technológia gondoskodik róla, hogy a sportközvetítések és akciófilmekre jellemző gyors mozdulatok részletgazdagon és akadásmentesen jelenjenek meg. Továbbá a technológia extra képkockákat illeszt a többi közé, valamint összehangolja a legfontosabb vizuális tényezőket az egymást követő képkockákon, így a pörgős akciójelenetek folyamatosak, tisztán kivehetők maradnak.

A magával ragadó surround élményről a Sony XE70 4K HDR TV beépített hangtechnológiái gondoskodnak. A ClearAudio+ elvégzi a TV-készülék hangzásának finomhangolását, ezáltal a zene, a párbeszédek és különböző hangeffektek tisztábban és egymástól elkülönülve hallhatók. A Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) helyreállítja az elveszett frekvenciák összetevőit, ezáltal jobb hangminőséget és természetesebb, tágabb tér érzését nyújtja a néző számára az adásvisszanéző tévéműsorokzanézősúára.ák.az, mint át képernyőjén és alacsony felbontású internetes videók esetén is. A mozihatású S-Force Front Surround hangzás – mindössze a bal és jobb csatorna használatával – megfelelő hangerőt, késleltetést és hullámspektrumot hoz létre és életre kelti a természetes, háromdimenziós hangtereket.

A Sony XE70 4K HDR TV rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amelyekkel még élvezetesebb a tévézés. A beépített Wi-Fi segítségével Netflixen, Amazon Video-n vagy Youtube-on nézheti filmjeit és on-demand tévésorozatait, valamint internetezhet a beépített Opera böngészővel. Kedvenc zenei és videós tartalmait otthoni vezeték nélküli hálózatról és internetről is streamelheti, zavaró kábelek nélkül. A TV oldalán három USB csatlakozó található, segítségükkel szinte bármilyen kodekelésű zenét, videoklipet vagy fotót lejátszhat, megjeleníthet.

Az XE70 káváján végigfutó vékony alumíniumkeret letisztult, elegáns külsőt kölcsönöz a tévének. Az okos kábelrendező pedig az egyedi kialakítású állvány belsejébe rejti a nemkívánatos vezetékeket.

A Sony XE70 4K HDR TV sorozat 2017 júliusától elérhető Európában. További információkért kérjük látogasson el a https://www.sony.hu/electronics/televiziok/xe7000-series weboldalra.

További Smart-TV

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd