Connect with us

technokrata

Lassan érdemes beszerezni az új 4K TV-t

planet_earth_ii_trailer

Smart-TV

Lassan érdemes beszerezni az új 4K TV-t

Lassan érdemes beszerezni az új 4K TV-t

Elkezdődött az értelmes content áradása!

Bármilyen bevásárlóközpontba, elektronika szakáruházba, vagy esetleg olyan üzletbe megyünk ahol árulnak TV-ket, valószínűleg elkerülhetetlenné válnak olyan kifejezések, mint az UHD vagy a 4K. Természetesen odavonzza a szemünket a középre felállított elképesztő minőségű televízió, ami konkrétan szeretné, hogy azonnal hazavigyük. Az az egy baj van ezzel az egésszel egyelőre, hogy nem igazán van hozzá megfelelő anyag, amit nézhetnénk. A legtöbb film amihez ma hozzáférünk maximum FULL-HD azaz 1080p-s verzióban érhető el, amit ha a 4K-s TV-vel szeretnénk lejátszani, körülbelül úgy fog kinézni, mint amikor anno a Dallas-t próbáltuk befogni a “kukac-kettesen”.

Mindez tudjuk, hogy meg fog változni, aztán ha egyre több mindent fogunk tudni megszerezni ilyen felbontásban, akkor azonnal értelmet fog nyerni az új készülékünk. Az első, és talán az egyik legjobb ilyen matéria az nem más, mint a “Bolygónk a föld II” azaz a Planet Earth II. Ez, mint tudjuk az egyik legjobb, ha nem a legjobb természetfilm sorozat jelenleg. Ezt tényleg érdemes lesz megnézni 4K Blu-ray-en, csak egy erre alkalmaz TV-t és egy lejátszót kell beszerezni!

További Smart-TV

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd