Connect with us

technokrata

A Samsung 2017-es QLED TV termékcsaládja megkapta az UHD Alliance Premium minősítést

uhda-1

Smart-TV

A Samsung 2017-es QLED TV termékcsaládja megkapta az UHD Alliance Premium minősítést

A Samsung 2017-es QLED TV termékcsaládja megkapta az UHD Alliance Premium minősítést

A Samsung ULTRA HD PREMIUM™ tanúsítvánnyal rendelkező ökoszisztémája az új,
2017-es Q9, Q8 és Q7 QLED TV modellekkel bővült

A Samsung Electronics 2017-es QLED TV termékcsaládja megkapta az UHD Alliance (UHDA) ipari szövetség ULTRA HD PREMIUM™ minősítését. A tanúsítvány kiterjed a teljes 2017-es QLED TV termékcsaládra, beleértve a Q9, a Q8 és a Q7 modelleket is.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy megkaptuk az UHD Alliance jóváhagyási pecsétjét. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2017-es QLED TV termékcsaláddal továbbra is prémium Ultra HD szórakoztatási élményt biztosíthatunk az ügyfeleink számára a saját otthonukban.”

– nyilatkozta MS Kim, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke.

Az UHDA szövetség ULTRA HD PREMIUM™ emblémája azokat a termékeket és szolgáltatásokat jelöli, amelyek megfelelnek a 4K felbontású megjelenítésre, a nagy dinamikatartományra (high-dynamic range, HDR) és a széles színtartományra vonatkozó legszigorúbb követelményeknek, vagy túl is szárnyalják azokat. Ezek a specifikációk lehetővé teszik, hogy a televíziók és az olyan további külső eszközök, mint például az UHD Blu-ray lejátszók a lehető leggazdagabb formában játsszák le a tartalmakat, így a felhasználóknak az elképzelhető legélethűbb élményben legyen részük a saját nappalijukban.

uhda-3

A 2017-es CES-en bemutatott QLED TV termékcsalád a DCI-P3* színtér pontos megjelenítésével, illetve a Samsung által világelsőként kínált 100%-os színgazdagság elérésével drámai előrelépést jelent a színhűség tekintetében. Ez röviden azt jelenti, hogy a Samsung QLED televíziói bármely színt képesek tetszőleges fényerősség mellett megjeleníteni, így – mivel a QLED legnagyobb fényereje mellett a legapróbb eltérések is láthatóvá válnak – a készülékek túlteljesítik az UHDA követelményeit. Ez a forradalmi előrelépés az újféle fémötvözetű Quantum dot technológia bevezetésének köszönhető, amelynek köszönhetően a Samsung televíziói képesek egy minden eddiginél részletgazdagabb és szélesebb színtartomány megjelenítésére. Mivel a képminőség a világ minden táján elsődleges fogyasztói szempont, a Samsung 2017-es QLED televíziói újabb mérföldkövet jelentenek az otthoni szórakoztatás történetében.

uhda-2

Az UHDA nemzetközi koalíció több mint ötven iparági tagot – vezető filmstúdiókat, műszaki cikkek gyártókat és a tartalomforgalmazókat – számlál. A szövetség azzal a céllal jött létre, hogy támogassa és népszerűsítse az Ultra HD technológia előnyeit és az Ultra HD ökoszisztémákat. Feladata, hogy segítséget nyújtson a vásárlóknak egy minden igényt kielégítő, felső kategóriás otthoni UHD-ökoszisztéma kialakításában. A prémium kategóriás UHD-készülékek és -tartalmak egyértelmű jelöléssel rendelkeznek, hogy a felhasználók könnyedén felismerhessék őket az üzletekben. Az UHDA szövetséggel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő weboldalra: http://www.uhdalliance.org/

További Smart-TV

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő