Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beújít a Xerox: Nem szeretnének lemaradni ők sem az irodák rohamos fejlődése közben

Office

Beújít a Xerox: Nem szeretnének lemaradni ők sem az irodák rohamos fejlődése közben

Kép: The Myanmar Times

Beújít a Xerox: Nem szeretnének lemaradni ők sem az irodák rohamos fejlődése közben

A Xerox a biztonságot és a termelékenységet helyezte a középpontba az AltaLink irodai eszközök fejlesztésével

A biztonsági követelményeknek való megfelelés és a munkahelyi termelékenység minden eddiginél egyszerűbb lett a Xerox AltaLink® multifunkcionális (MFP) nyomtatókkal.

 

A ConnectKey® technológiával rendelkező munkahelyi asszisztensek legújabb szoftverfejlesztése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy figyelemmel kísérjék a kritikus biztonsági beállításokat, és automatikusan visszaállítsák a jogosulatlan változtatásokat – ez egy proaktív lépés a biztonsági szabálysértések megszüntetése érdekében. Továbbá az új intuitív felhasználói élmény lehetőséget nyújt a közepes és nagyobb munkacsoportok számára is a testreszabásra – a minél jobb időkihasználás és a termelékenység növelése érdekében.

Proaktív biztonság a Xerox-szal

Az Altalink új Configuration Watchdog eszközével az IT adminisztrátorok biztosak lehetnek abban, hogy az eszközök külső felügyelet nélkül, a kritikus üzleti adatok és az infrastruktúra védelme érdekében a meghatározott biztonsági szabályzatnak megfelelően működnek.

Az alkalmazás a következőképpen működik: a rendszergazdák akár nyolc biztonsági beállítás betartását is nyomon követhetik. A jogosulatlan módosítások észlelése esetén a Configuration Watchdog helyreállítja azokat az eredeti beállításoknak megfelelően, a nem jóváhagyott változtatásokról értesítést küld és naplózza azokat a további válaszig.

A legújabb AltaLink fejlesztések lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy megfeleljenek a NIST 800-171 szabványoknak, amelyek a nem szövetségi információs rendszerek és szervezetek adatbiztonságát szabályozzák.

„A kiberbiztonsági fenyegetések egyre kifinomultabbak, ahogyan a Xerox válasza is ezekre. Proaktív megközelítést alkalmazunk az eszközök, az adatok és a dokumentumok biztonsága terén, ezzel is támogatva azokat, amikor a fenyegetések felderítésére és az azokra történő regálásra kerül sor.”

– mondta Dr. Alissa J. Abdullah, a Xerox információbiztonsági vezetője.

A további védelem érdekében az AltaLink MFP nyomtatók támogatják a ThinPrint nyomtatási menedzsment szoftvert a végpontok közötti titkosítással együtt, valamint a nyomtatási adatok hatékony tömörítését és streamingjét, gyorsabb kimeneti sebességet biztosítva.

Az AltaLink új funkcióival több idő takaríthat meg

A tablethez hasonló felhasználói élmény révén az AltaLink a napi feladatok gyorsabb és könnyebb elvégzését teszi lehetővé olyan új funkciókkal, mint:

  • Testreszabható kezdőképernyő: lehetővé teszi az érintőképernyő ikonjainak rendezését úgy, hogy a leggyakrabban használtak és a legnépszerűbbek a képernyő tetején helyezkedjenek el a könnyebb hozzáférés érdekében.
  • 1-Touch App: egyszerűsíti a bonyolult és hosszadalmas munkafolyamatokat a gyorsbillentyűk létrehozásával, például az e-mailbe történő beolvasással anélkül, hogy be kellene írni az e-mail címet vagy címlistát létrehozni. A 1-Touch alkalmazások klónozhatók és megoszthatók több eszköz között.
  • Fleet Orchestrator: automatikusan telepíti a szoftverfrissítéseket és a konfigurációs változásokat több eszközön is végigviszi. Az az eszköz, amelyet hosztnak jelöltek, biztonságosan megosztja a frissítéseket a flotta többi tagjával, csökkentve a készülékek leállási idejét és a kézi IT beavatkozást szükségességét.

„Ezek a frissítések egyértelműen kifejezik a Xerox elkötelezettségét az információbiztonság mellett, miközben támogatják az üzleti folyamatok egyszerűsítését is ügyfeleink számára. Munkahelyi asszisztenseink növelik az informatikai menedzsment hatékonyságát és a munkavállalók termelékenységét.”

– Tracey Koziol, a Xerox Global Offerings üzletágának az alelnöke.

Elérhetőség

Az ingyenes AltaLink MFP szoftver upgrade a következő linkről tölthető le:

https://www.support.xerox.com.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés