Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az eddigi legkisebb Pixma nyomtató a Canon-tól

Office

Megérkezett az eddigi legkisebb Pixma nyomtató a Canon-tól

Kép: Canon Europe

Megérkezett az eddigi legkisebb Pixma nyomtató a Canon-tól

Az intelligens, hálózatra kapcsolható és megfizethető árú tintasugaras nyomtató kiváló választás otthonra vagy irodai használatra.

Ma mutatták be az európai piacon a Canon legkisebb 5 patronos nyomtatóját. A Canon PIXMA TS705 tökéletes otthoni vagy irodai használatra egyaránt, 350 lap kapacitású, kétutas papíradagolóval, valamint számos hálózati kapcsolattal rendelkezik (többek között Amazon Alexa és Google Home integráció lehetséges). Mindezek mellett a nyomtató többfajta papírral és kreatív alkalmazással kompatibilis, amelyekkel új szintre emelkedik a személyre szabott nyomtatás élménye.

bingen-eur-hoffice-ambient-01

Bár az új, kompakt nyomtató 18%-kal kisebb elődjétől, a PIXMA iP7250-től, az új Canon PIXMA TS705 minden fontos funkciót tartalmaz, mint a hangvezérlés, hálózatra kapcsolhatóság és tinta-takarékos patronok. 350 lapos kapacitásával a PIXMA TS705 tökéletes választás olyan kisvállalkozások számára, ahol a zavartalan hagyományos papíros nyomtatás elengedhetetlen. A maximális produktivitást kétutas papíradagoló biztosítja, a hátsó papíradagoló pedig alkalmas bármilyen típusú papír befogadására – legyen szó matt vagy fényes papírról, 8,9×8,9 cm méretű, vagy A4-es papírról. A nyomtató üzemeltetését az LCD érintőképernyő teszi egyszerűvé.

A Canon PIXMA TS705 5 egyéni tintával dolgozik, így éles kontúrokat, magas minőségű dokumentumokat, vibráló fotókat és számtalan kreatív tartalmat nyomtathatunk. Mindezek mellett az opcionális XL és XXL tintapatronokkal többet nyomtathatunk olcsóbban, és az 5 egyéni patronnak köszönhetően csak a kifogyott tintát kell cserélni.

A Canon PRINT alkalmazás elérhető iOS-en és Androidon is, így a felhasználók közvetlenül okoseszközeikről indíthatják a nyomtatást Wi-Fi segítségével. Az alkalmazás okostelefon változata segítségével könnyedén nyomtathatunk, elég csak egy fotót készíteni a dokumentumról és azt PDF-be konvertálni. Ethernet hozzáférés esetén a Canon PIXMA TS705 tulajdonosok élvezhetik a biztonságos és nagysebességű kapcsolatok további előnyeit is.

A PIXMA Cloud Link pedig egyszerűvé varázsolja a mindennapokat, hiszen a felhasználók közvetlenül nyomtathatnak olyan népszerű felhőszolgáltatásokból, mint Facebook, Instagram, Google Drive és DropBox, így téve zökkenőmentessé fontos dokumentumok azonnali nyomtatását a feszített tempójú munkanapokban. A Canon Pixma TS705 kompatibilis továbbá az AirPrinttel (iOS), a Mopriával (Android) és Windows 10 Mobile-lal, így külön alkalmazás letöltése nélkül nyomtathatunk ezen eszközökről is.

Hatékonyságra törekvő kisvállalkozások és környezettudatos családok számára tehát a Canon PIXMA TS705 a legtökéletesebb megoldás. Az automata ki –és bekapcsoló gomb hozzáalakítható a munkaidőhöz vagy a családi ritmushoz, így az eszköz gazdaságosan működik, miközben készenlétben van, ha szükséges. Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően a nyomtató segít takarékoskodni a papírral is.

A Canon Easy-PhotoPrint szerkesztője, melyet asztali számítógépre tervezett, rengeteg szerkesztési és grafikai lehetőséget tartogat a személyre szabott nyomtatásban, mint például a személyre szabott naptárakat, kollázsokat vagy matricákat. Ezeket több típusú papírra, például mágneses, öntapadós vagy 8,9×8,9 cm-es fotópapírra is nyomtathatjuk. Sőt, a Canon Körömmatrica-készítő alkalmazása több mint 200 fajta sablont tartalmaz, amellyel lenyűgöző körömmatricákat nyomtathatunk a Canon PIXMA TS705 segítségével.

A Canon PIXMA TS705 és az eredeti Canon tinta használatával a felhasználók értékes pontokat gyűjthetnek a Canon Print Rewards programban, amelyeket termékekre, játékos ajándékokra vagy digitális szolgáltatásokra lehet beváltani. Az Easy Ink Delivery e-mail emlékeztetői pedig biztosítják, hogy a tintapatron utánpótlás rendelését soha ne felejtsük el.

A Canon eddigi legkisebb, méretéhez képest meglepően sok funkcióval bíró 5 tintás egyfunkciós nyomtatója a tökéletesen szolgálja ki a család nyomtatási igényeit ugyanúgy, mint egy kisvállalkozásét, amely egy gyorsan és tökéletesen működő, elérhető árú terméket keres.

A Canon PIXMA TS705 2019 februárjától elérhető kereskedelmi forgalomban.

Kulcsfontosságú előnyök:

  • Minőségi fotónyomtatás és éles dokumentumok 5 egyéni tintával
  • Okos vezetéknélküliség és felhő kapcsolhatóság
  • Teljes felbontású LCD
  • Kétutas papíradagoló és automatikus kétoldalas nyomtatás
  • 350 lapos kapacitás
  • Okos és kompakt formatervezés
  • Körömmatrica és lemez nyomtatás

A doboz tartalma:

  • Canon PIXMA TS705
  • Kezdő tintapatronok
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés