Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox bemutatta legújabb innovációját, a párhuzamos szkennelést

Office

A Xerox bemutatta legújabb innovációját, a párhuzamos szkennelést

A Xerox bemutatta legújabb innovációját, a párhuzamos szkennelést

A Xerox DocuMate 6710 a digitális átállást valós sebességgel és párhuzamos szkenneléssel segíti

A Xerox DocuMate® 6710 szkenner felgyorsítja a vállalkozások digitális átállását, az eszköz ugyanis egy olyan driverrel rendelkezik, amely több szkenner csatlakozását is támogatja ugyanahhoz a PC-hez. A felhasználók így egyszerre szkennelhetnek több eszköz használatával ugyanarra a PC-re, de akár az is lehetséges, hogy amíg az egyik eszközön szkennelnek, addig a másokon a szükséges beállításokat végzik. A DocuMate 6710 használatával így az egy óra alatt beolvasott dokumentumok száma megsokszorozható.

dm6710_img1

A DocuMate 6710 olyan szektorok számára készült, ahol még mindig nélkülözhetetlen a nagyobb mennyiségű papír használata, mint például a jogi dokumentumok, az orvosi papírok az egészségügyi ellátásban, vagy éppen a dolgozatok az oktatási intézményekben. A DocuMate 6710 gyorsasága és papírkapacitása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan beszkenneljék a szükséges dokumentumokat, ami különösen azokban a szituációkban fontos, amikor az ügyfélnek helyben meg kell várnia a szkennelést.

A Xerox Corperation licenszszerződése alapján a DocuMate 6710 szkennert a Visioneer gyártja és forgalmazza, a Xerox minőségi szabványainak megfelelően.

Valós szkennelési sebesség

A DocuMate valós sebességéhez hozzájárul a szkennelési sebesség, a képfeldolgozás gyorsasága, a csatlakoztatott számítógépnek a teljesítménye, valamint a szkenneléshez használt szoftver.

A Xerox DocuMate 6710 100 oldal / perc sebességét a következők támogatják:

  • A Visioneer’s On-Board Acuity technológia, amely 15 képjavító algoritmust biztosít a szkennernek, így a processzor-igényes feladatok feldolgozása már az adatok megérkezése előtt megtörténik.
  • Az eszköz valós natív USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik, amely felgyorsítja a szkenner és a PC közötti adatátvitelt.
  • Visioneer Acuity, amely felismeri és kihasználja a rendelkezésre álló memóriát és a csatlakoztatott számítógép teljesítményét annak biztosítása érdekében, hogy ne a PC teljesítménye legyen a szűk keresztmetszet.
  • 000 oldal / nap teljesítmény és 300 lapos adagolótálca.

„A DocuMate 6710 egy intelligens, hosszú távú befektetés, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy képes a szkennelési kapacitás megduplázására, vagy akár megháromszorozására is, mindezt megfizethető áron. A párhuzamos beolvasás lehetővé teszi a folyamatos működést, amely a DocuMate 6710 valós hardveres sebességével kombinálva jelentős fejlődés érhető el a napi termelékenységben.” 

– mondta Walt Thinfen, a Visioneer elnök-vezérigazgatója.

Valós munkafolyamatok és integráció

A DocuMate 6710 magában foglalja a Visioneer OneTouch® Acuity technológiáját, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy meghatározzák a szkennelés útvonalát a beolvasástól a PC-re való mentésig. A felhasználók akár 90 különböző munkamenetet is meghatározhatnak, amelyeket közvetlenül a kezelőpanelről indíthatnak el, a párhuzamos szkenneléssel pedig egyszerre több feladatot is futtathatnak. Miután a szkennelt dokumentum eléri a célját, a Visioneer TWAIN DriverPLUS és Acuity biztosítja a pontos integrációt a végső célállomással vagy alkalmazással.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés