Connect with us

Elég menő lett a Lexmark új intelligens képrögzítő megoldása

lexmark-smart-capture

Office

Elég menő lett a Lexmark új intelligens képrögzítő megoldása

Elég menő lett a Lexmark új intelligens képrögzítő megoldása

A technológia a dokumentumok rögzítésének automatizálásával felgyorsítja a papír alapú folyamatokat, és így lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valódi hálózatos digitális ügyfélélményt biztosítsanak

A banki, biztosítási és kiskereskedelmi környezetben dolgozó szakemberek igényeihez igazított intelligens képrögzítési lehetőségek használata a teljes vállalaton belül minimális képzést igényel, és nagymértékben megkönnyíti a távoli helyszíneken rögzített adatok és dokumentumok integrációját.

 

Ágazat-specifikus megoldások

  • Lexmark In-Store Capture for Retail: 2017. szeptember 27-től érhető el. Kimondottan arra tervezték, hogy leegyszerűsítse és felgyorsítsa a nem hatékony papír alapú folyamatokat, ezen belül a vásárlók onboarding folyamatát, a számlázást és az incidensek jelentését, hogy az üzlet személyzete az értékesítési területen tevékenykedhessen, a vásárlók között. A legtöbb üzleti és back-end kiskereskedelmi rendszerrel való közvetlen integráció gondoskodik arról, hogy a Lexmark In-Store Capture a vállalkozások számára azonnal használható megoldás legyen.
  • Lexmark Smart Document Capture for Banking: 2017. október 4-től érhető el. Ésszerűsíti a fiókon belüli papír alapú folyamatokat, ami segít a bankoknak az ügyfélszolgálat, a pontosság és a megfelelőség javításában. A rendszer bevezetése úgy automatizálja a papír alapú folyamatokat, hogy egy helyszíni Lexmark MFP segítségével biztosítja az adatokat az onboarding folyamathoz, rögtön ahogy az ügyfél átadja a dokumentumait. Ez teszi lehetővé azt, hogy az ügyfelek egyszerűen és gyorsan nyithassanak új számlát, engedélyeztethessenek egy hitelkérelmet vagy jegyeztethessenek be jelzálogot, miközben mindvégig tájékoztatást kapnak magáról a folyamatról.
  • Lexmark Smart Document Capture for Insurance: 2017. október 11-től érhető el. A Lexmark MFP intelligens funkcióira támaszkodva segíti a biztosítótársaságokat a kulcsfolyamatok digitalizálásában az ügyfelek jobb kiszolgálása, hatékonyság elérése és a megfelelőség biztosítása érdekében. Így a biztosítási szakemberek hálózatos, digitális élményt nyújthatnak a papír alapú űrlapok és dokumentumok hatékony rögzítésével és feldolgozásával, valamint ezek gyors beillesztésével a már meglévő rendszerekbe, így ésszerűsítve a digitális üzleti folyamatokat.

Az új megoldások kapcsán Csucska Péter, a Lexmark Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta:

„Ez a három sajátos, erőteljesen papír alapú folyamatokra támaszkodó piaci szektor folyamatos és erősödő kihívásokkal találja szembe magát azoknak a digitális piaci szereplőknek a részéről, akik az ügyfélélmény forradalmasítását ígérő online üzleti modellekkel célozzák meg az ügyfeleket. Ezek az új, intelligens képrögzítő megoldások a manuális, papír alapú folyamatok automatizálását befolyásoló kritikus pontokat veszik célba, hogy biztosítható legyen a mai piaci igényeknek megfelelő hatékony és eredményes ügyfélszolgálati szint.”

További Office

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom