Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az okos nyomtatók teljesen átalakítják az irodai munkát

Office

Az okos nyomtatók teljesen átalakítják az irodai munkát

Az okos nyomtatók teljesen átalakítják az irodai munkát

Az idei esztendő sok szempontból a megújulásról szól a Xeroxnál.

A céges kettéválás után a digitális technológiára fókuszáló nagyvállalat átfogó portfólió-fejlesztésbe vágott bele az irodai készülékeit érintően, aminek eredményeként a piacon eddig nem látott modellcserét hajtott végre.

 

Tavasszal 29 ConnectKey® kompatibilis nyomtató, illetve multifunkciós berendezés bevezetése kezdődött meg, amelyeket egytől-egyig abban a szellemben alkottak meg a fejlesztők, hogy azok a megváltozott elvárásoknak megfelelve okos munkahelyi asszisztensekként segítsék az egyre inkább virtualizálódó irodai dokumentumkezelési folyamatokat.

A gépek folyamatosan mutatkoznak be világszerte, és ennek megfelelően már Magyarországon is elérhető a legújabb, a kis-és közepes méretű munkacsoportoknak ajánlott VersaLink® C7000 színes nyomtató, aminek a legfőbb erősségei a távmunka támogatás, illetve az applikációkkal való bővíthetőség. Mindkettő kiemelt jelentőséggel bír a vállalkozások számára, miután napjainkban szinte már alapelvárás, hogy bármikor, bárhonnan lehessen nyomtatási feladatokat végrehajtani, illetve az is, hogy az egyedi, egyéni igényeket képes legyen kiszolgálni az adott berendezés. Mindezeknek megfelelve a tablet szerű érintőképernyős kezelőfelülettel ellátott VersaLink® C7000-nak a gyorsasága (35 színes, vagy fekete-fehér oldal kinyomtatása egy perc alatt), illetve a felbontása (1200×2400 dpi) mellett az is előnye más, hasonló kategóriájú készülékekhez képest, hogy támogatja az Apple AirPrint, a Google CloudPrint, a Xerox Service Plug-in for Android, az NFC Tap to Pair és a Mopria mobil nyomtatási megoldások használatát. Továbbá elérést biztosít a Google Drive, a Microsoft OneDrive és a Dropbox felhő-szolgáltatókhoz is. Mindezeket a teljes biztonság szavatolása mellett, miután a gép átfogó védelemmel rendelkezik és a biztonságos nyomtatási funkció, valamint a kártya hitelesítés révén folyamatosan kontroll alatt tarthatóak a hozzáférések, illetve a berendezés sérülékeny pontjai.

Fashion designers having discussion

A digitális platformokon zajló dokumentumkezelési folyamatok menedzsmentje, a funkciók bővítése és a legújabb elvárásokhoz való igazítása, vagy éppen azok meghaladása a Xerox számára a jövőben is az egyik leginkább követendő cél. A vállalat szakemberei abban látják a továbblépés lehetőségét, ha olyan berendezéseket kínálnak a napi munkához, amelyek segítségével az emberek könnyen, egyszerűen, gyorsan, és egyúttal biztonságosan férhetnek hozzá a nekik fontos információkhoz, miközben a munkafolyamataikat a saját speciális műveleteikre szabva alakíthatják ki. A trendeket figyelve a gyorsan alkalmazkodó, perszonalizált és okos együttműködésekre képes dokumentumkezelő készülékek nélkül pár éven belül már elképzelhetetlen lesz a hatékony munkavégzés.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés