Connect with us

technokrata

A Xerox új irodai berendezései úgy működnek, mint az okostelefonok

bn-on001_0616xe_gr_20160616092331

Office

A Xerox új irodai berendezései úgy működnek, mint az okostelefonok

A Xerox új irodai berendezései úgy működnek, mint az okostelefonok

A legtöbb irodai alkalmazott naponta szembesül olyan ismétlődő feladatokkal, amelyek lassítják a munkát.

A Xerox mérnökei közelről megvizsgálták a termelékenység korlátait és olyan megoldásokat alakítottak ki, amelyek révén a multifunkciós nyomtatók és egyes alkalmazások segítségével automatizálhatóvá válnak az egyedi munkafolyamatok.

 

Vegyünk például egy olyan mindennapos kellemetlen feladatot, mint egy dokumentum beszkennelése emailen keresztül, a fájl lementése, majd annak ismételt feltöltése egy olyan felhő-szolgáltatásba, mint amilyen a Dropbox is. Ez rettentő időigényes folyamat. De mi lenne akkor, ha egy személyre szabott alkalmazás kezébe venné az irányítást csökkentve a lépések számát és a multifunkciós berendezést intelligens irodai asszisztenssé varázsolná?

„Létrehoztunk egy sor olyan megoldást – akár eszköztárnak is lehetne nevezni őket – amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy személyre szabva a hagyományos és multifunkciós nyomtatóikat, egyéni elvárásaik szerint használják, akárcsak az okostelefonjaikat. Az iOS és Android felhasználói felületeket átültettük ConnectKey® eszközeinkre. De többről van itt szó, mint hogy egy tabletet beágyaztunk a termékeinkbe. Újításaink mindig az ügyfeleink speciális igényeinek kiszolgálását célozzák meg.”

– jelentette be Keith Watson, a Xerox Experience Design Group képviselője.

Egy egyszerű koppintással, vagy suhintással lefordíthatunk egy dokumentumot, közvetlen a felhőbe szkennelhetünk, vagy akár kitölthetünk egy teljes hitelkérelmet is – bármit, amit csak a munka megkíván. A ConnectKey kezelőfelületére írt fejlesztések már megtalálhatók a Xerox március végén bemutatott 29 új nyomtatóján és multifunkciós berendezésén.

„Ez a bevezetés komoly változásokat hoz majd a munkavégzés során. Ahogy tágul az IoT, a dolgok internete, úgy közeledik egymáshoz a fizikai és a digitális világ. A Xerox fejlesztései hozzásegítik az irodai alkalmazottakat, hogy eszközeiket az alkalmazások világába integrálva teremtsenek nyílt alkalmazási ökoszisztémát, amellyel egyszerűen megtervezhetik, hogyan végezhetik el munkájukat a legpraktikusabban.”

– állítja Steve Hoover, a Xerox technológiai vezetője.

A fókuszcsoportok kikérdezésén és a felhasználói élmény tesztelésén túlmenően a Xerox az etnográfiai tapasztalatait is kihasználta, amikor a ConnectKey platform fejlesztése folyt. Az etnográfia az emberi viselkedés mélyreható tanulmányozását jelenti. Az etnográfiai módszer – amit az iparágban elsőként a Xerox társadalomkutatói alkalmaztak az 1980-as években – egy bevált, szisztematikus technikája azon minőségi adatok begyűjtésének, amelyek megmondják, az emberek mit csinálnak a munkahelyeiken: miket tesznek, milyen eszközöket használnak, hogyan lépnek kapcsolatba egymással, és hogyan gondolkodnak a valós, természetes környezetükben, ahol ezek a viselkedések előfordulnak.

„Naponta egy olyan közismert felhasználói felületen keresztül használjuk okostelefonjainkat és táblagépeinket, ami már szinte magától értetődő. De emögött egy összetett szoftver fut, amely segít minket mindennapi feladataink során többek közt tájékozódni egy ismeretlen városban, vagy ellenőrizni a repülőjegyek aktuális árát. A ConnectKey lényegében nem más, mint hogy a Xerox újraálmodta a felhasználói kezelő felületet az irodai portfolió vonatkozásában.”

– hangsúlyozta Michael Kirby, az irányítással kapcsolatos fejlesztői csoport vezetője.

A ConnectKey portfolió elérhető a március végén bemutatott Xerox VersaLink® és AltaLink® sorozat berendezéseinél. A VersaLink széria tagjait– 19 hagyományos, illetve multifunkciós eszközt – kis munkacsoportok részére fejlesztették. Az AltaLink sorozat 10 multifunkciós gépet foglal magába a nagyobb munkacsoportok számára. Mind a 29 termék hasonló felhasználói felülettel rendelkezik, ami biztosítja az összhangot a munkahelyek között.

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő