Connect with us

technokrata

Végre itt egy kényelmes párosítás

high_resolution-logitech_barcelona_shot3_a_rgb

Office

Végre itt egy kényelmes párosítás

Ráadásul teljesen univerzális!

A Logitech ma mutatta be Logitech® MK850 Performance elnevezésű, vezeték nélküli billentyűzet – egér párosát. Az egész napos, kényelmes használatról párnázott tenyértámasz és gondosan kialakított billentyűk gondoskodnak. Az új Logitech DuoLink szoftver személyre szabható beállításokat és navigációt tesz lehetővé, a billentyűzet és az egér akár három eszközzel is használható egyszerre.

Az MK850 kényelmes és ismerős gépelési élményt nyújt, köszönhetően a numerikus billentyűket is tartalmazó, teljes méretű klaviatúrának és a gondosan kialakított billentyűknek. A párnázott tenyértámasz helyes tartást biztosít a csuklónak, a lekerekített szélű billentyűk természetes gépelési pozíciót tesznek lehetővé. Az állítható lábak segítségével pedig a gépelés dőlésszögén is lehet változtatni. Az egér kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, a szupergyors görgővel könnyedén át lehet futni dokumentumokat és weboldalakat.

high_resolution-barcelona-beauty4-uk high_resolution-barcelona-beauty2-uk

A billentyűzet és az egér is rendelkezik Easy-SwitchTM  technológiával. Az MK850-nel akár három eszközhöz is kapcsolódhatunk egyszerre, melyek között egy gombnyomással lehet váltani. A billentyűzetet ellátták adaptív multi-OS interfésszel, amely megszokott elrendezésben ismeri fel az egyes operációs rendszerekre jellemző gyorsbillentyűket. Windows®, Mac® vagy Chrome OS™ operációs rendszert használó számítógépen, és Android™ vagy iOS mobil eszközökön bármilyen feladat elvégezhető az MK850 segítségével. A Logitech Unifying USB és Bluetooth® technológiájával pedig könnyen kiválasztható a legkönnyebb kapcsolódási mód számítógéphez, mobilhoz vagy tablethez.

Az MK850 esetében a Logitech Options szoftveren keresztül elérhető DuoLinknek köszönhetően igen komolyan összehangolták a billentyűzetet és az egeret.  A DuoLink rendszer használatával az Fn billentyű lenyomása mellett az egér gombjai más-más funkciót kaphatnak és a különböző mozdulatokat is máshogy értelmezi az éppen használt eszköz. Példaként említve az egér mozgatásával könnyen lehet váltogatni a képernyők között, előhívni a task view vagy a mission control nézetet.  Zenehallgatás közben a középső gombbal el lehet indítani és meg lehet állítani a lejátszást, a görgő jobbra és balra billentésével pedig váltani a számok között.

high_resolution-mk850-barcelona-shot6-rgb

“Az íróasztalnál a kényelem kiemelten fontos, különösen akkor, amikor valóban komoly dolgokkal kell foglalkozni” mondta Art O Gnimh, a Logitech billentyűzet üzletágának globális igazgatója. “Ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból az egész napos munka során, elengedhetetlen a kényelem. Az MK850 ezt biztosítja, emellett totális kontrollt nyújt, legyen szó bármilyen eszközön történő navigálásról.”

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd