Connect with us

Végre itt egy kényelmes párosítás

high_resolution-logitech_barcelona_shot3_a_rgb

Office

Végre itt egy kényelmes párosítás

Ráadásul teljesen univerzális!

A Logitech ma mutatta be Logitech® MK850 Performance elnevezésű, vezeték nélküli billentyűzet – egér párosát. Az egész napos, kényelmes használatról párnázott tenyértámasz és gondosan kialakított billentyűk gondoskodnak. Az új Logitech DuoLink szoftver személyre szabható beállításokat és navigációt tesz lehetővé, a billentyűzet és az egér akár három eszközzel is használható egyszerre.

Az MK850 kényelmes és ismerős gépelési élményt nyújt, köszönhetően a numerikus billentyűket is tartalmazó, teljes méretű klaviatúrának és a gondosan kialakított billentyűknek. A párnázott tenyértámasz helyes tartást biztosít a csuklónak, a lekerekített szélű billentyűk természetes gépelési pozíciót tesznek lehetővé. Az állítható lábak segítségével pedig a gépelés dőlésszögén is lehet változtatni. Az egér kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, a szupergyors görgővel könnyedén át lehet futni dokumentumokat és weboldalakat.

high_resolution-barcelona-beauty4-uk high_resolution-barcelona-beauty2-uk

A billentyűzet és az egér is rendelkezik Easy-SwitchTM  technológiával. Az MK850-nel akár három eszközhöz is kapcsolódhatunk egyszerre, melyek között egy gombnyomással lehet váltani. A billentyűzetet ellátták adaptív multi-OS interfésszel, amely megszokott elrendezésben ismeri fel az egyes operációs rendszerekre jellemző gyorsbillentyűket. Windows®, Mac® vagy Chrome OS™ operációs rendszert használó számítógépen, és Android™ vagy iOS mobil eszközökön bármilyen feladat elvégezhető az MK850 segítségével. A Logitech Unifying USB és Bluetooth® technológiájával pedig könnyen kiválasztható a legkönnyebb kapcsolódási mód számítógéphez, mobilhoz vagy tablethez.

Az MK850 esetében a Logitech Options szoftveren keresztül elérhető DuoLinknek köszönhetően igen komolyan összehangolták a billentyűzetet és az egeret.  A DuoLink rendszer használatával az Fn billentyű lenyomása mellett az egér gombjai más-más funkciót kaphatnak és a különböző mozdulatokat is máshogy értelmezi az éppen használt eszköz. Példaként említve az egér mozgatásával könnyen lehet váltogatni a képernyők között, előhívni a task view vagy a mission control nézetet.  Zenehallgatás közben a középső gombbal el lehet indítani és meg lehet állítani a lejátszást, a görgő jobbra és balra billentésével pedig váltani a számok között.

high_resolution-mk850-barcelona-shot6-rgb

“Az íróasztalnál a kényelem kiemelten fontos, különösen akkor, amikor valóban komoly dolgokkal kell foglalkozni” mondta Art O Gnimh, a Logitech billentyűzet üzletágának globális igazgatója. “Ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból az egész napos munka során, elengedhetetlen a kényelem. Az MK850 ezt biztosítja, emellett totális kontrollt nyújt, legyen szó bármilyen eszközön történő navigálásról.”

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő