Connect with us

technokrata

Itt vannak a szkennerek, amik elférnek a táblagéped mellett

ds-360w_kep2

Office

Itt vannak a szkennerek, amik elférnek a táblagéped mellett

Itt vannak a szkennerek, amik elférnek a táblagéped mellett

Papírok és egyéb médiák széles körének kezelésével, USB 3.0 csatlakozóval és kényelmes, 20 oldalas dokumentumadagolóval érkeznek az Epson újdonságai.

Az Epson két új, egyedülállóan gyors hordozható üzleti szkennert vezetett be a piacra. A WorkForce DS-310 és a DS-360W az üzletemberek számára hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé, akár útközben is. Kategóriájuk egyik legkönnyebb és legkisebb kialakításával ezek a készülékek ideálisak utazáshoz és kis helyen, például egy fiókban is elférnek, így a felhasználók egyszerűen és gyorsan digitalizálhatnak bármely papíralapú dokumentumot az irodában vagy akár az irodán kívül is. A kiegészítő beépített akkumulátor és a DS-360W készülék vezeték nélküli csatlakoztathatósága teremti meg a valódi hordozható szkennelés élményét, kábelek nélkül.

ds-310_kep 

Dobos Csaba, az Epson Magyarország termékmenedzsere szerint: „A piacon jelenleg elérhető leggyorsabb hordozható üzleti lapolvasókkal egyszerű a szkennelés, bárhol is legyünk köszönhetően a 25 lap/perc sebességnek1, az egy- és kétoldalas szkennelési opciónak, akár 300 dpi felbontásban, színesben és fekete-fehérben is. A készülékek hatékonyságát növeli az USB 3.0 csatlakoztathatóság és a 20 oldalas dokumentumadagoló. A beépített akkumulátornak, a vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak és az útközbeni USB-töltési lehetőségnek köszönhetően a felhasználók bárhol szkennelhetnek.”

Kiemelkedő sokoldalúság a nyomathordozók terén

Mindkét modell a nyomathordozók széles választékát képes kezelni, beleértve a borítékokat, kártyákat és 52–230 g/m2 súlyú papírt. A készülékek ideálisak a papíralapú dokumentumok, mint pl. névjegykártyák vagy kitöltött űrlapok szkenneléséhez és rögzítéséhez.

ds-360w_kep 

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-360W lapolvasó esetén

A felhasználók könnyedén szkennelhetik dokumentumaikat mobileszközre, táblagépre a vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak köszönhetően. Az akkumulátor és az útközbeni feltöltés lehetősége ideálissá teszi a készüléket az irodán kívüli használatra is. Az ingyenesen letölthető Epson Document Capture Pro szoftverrel a szkenner zökkenőmentesen integrálható a vállalatok munkafolyamataiba a leggyakoribb dokumentumkezelő rendszereken keresztül. A Document Capture Pro szoftverrel együtt alkalmazva a DS-360W lapolvasó még több funkciót kínál – a felhasználó egyenesen a felhőbe, e-mailbe vagy SharePointba is szkennelhet más egyéb dokumentum feldolgozási lehetőség mellet, mint például a vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR-A/B támogatás. A WorkForce DS-360W és DS-310 készülékek 2017 januárjától lesznek kaphatók.

 

További Office

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp