Connect with us

Ennek az újításnak sok vállalat örülni fog

filemanagement

Office

Ennek az újításnak sok vállalat örülni fog

Fullos fájltárolási fejlesztések a Novelltől.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Storage Manager 5.0 és a File Reporter 3.0. A szoftverek a File Management Suite termékcsomag részét képezik, amelynek segítségével a vállalatok jelentősen megnövelhetik adattároló rendszereik hatékonyságát. A File Reporter az adattárolási rendszerek átfogó áttekintését és elemzését teszi lehetővé, a Storage Manager pedig automatikusan kiosztja a felhasználók számára az adattárolási erőforrásokat.

„Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy segítsük a szervezeteket a tárolás optimalizálásában. Ennek a törekvésnek egyik fontos eleme a SUSE Enterprise Storage, amellyel a vállalatok költséghatékony és jól skálázható tárolási megoldást építhetnek ki általánosan elérhető szerverekre és lemezmeghajtókra alapozva. A File Management Suite csomag használatával pedig intelligens módon átalakíthatják a tárterületek felhasználását a vállalati infrastruktúrában. Ez hozzájárul a költségek csökkentéséhez, és egyúttal a különféle megfelelőségi előírások teljesítését is egyszerűbbé teszi a személyazonosság-kezelés és a fájlkezelés összekapcsolásán keresztül” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

filemanagement

A Storage Manager a rugalmasan átalakítható és igény szerint testre szabható szabályok alapján automatikusan kezeli és osztja ki az adattárolási erőforrásokat a felhasználók részére. Ezáltal jelentősen csökkenti az informatikai szakemberek munkáját, illetve a kézi adminisztrációt, továbbá a megfelelőségi előírások teljesítését is automatizálja.

A legújabb kiadás tartalmaz egy új, Action Blocks elnevezésű funkciót, amellyel egyszerűbben kezelhetők a házirendek: ez egyes policy-khez kapcsolódó lehetőségek hozzárendelhetők több házirendhez is. Új, modernebb külsőt kapott továbbá a felügyeleti interfész, valamint az új kiadásban már házirend nélkül is lehet adatokat mozgatni és másolni a hálózaton belül.

A File Reporter feladata, hogy felmérje a fájlrendszereken belül található fájlokat, és részletes betekintést nyújtson a tárolt adatok struktúrájába, mennyiségébe és különféle jellemzőibe. Ezáltal elősegíti az adattárolási rendszerek elemzését, és szükség esetén a bővítés megtervezéséhez is igénybe vehető. Az eszköz abban is segítséget nyújthat az informatikai szakembereknek, hogy a Storage Managerben, illetve a File Management Suite csomag egyéb elemeiben használt szabályokat kialakítsák.

Az új változat kibővített elemzési képességeket és egyszerűbb frissítési folyamatot kínál. A jelentések összeállításához használható eszköz megújult, illetve a teljesítmény javítását egy Scan Processor nevű .NET alkalmazás segíti, amelynek köszönhetően jóval gyorsabban elhelyezhető egy-egy új tétel az adatbázisban.

 Szólj hozzá!

További Office

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom