Connect with us

Kőre nyomtatnál? Ezzel a géppel menni fog!

OCE-Arizona 460

Office

Kőre nyomtatnál? Ezzel a géppel menni fog!

Üvegre, kőre és textilre is nyomtat a Canon új nyomtatója.

Megjelent az Océ Arizona 1200-as sorozatú UV síkágyas nyomtatósorozat melyet a széles körű felhasználást és az egyszerű kezelést igénylő nyomdai szolgáltatók számára terveztek. Az új sorozat egyedi nyomtatási lehetőségeket kínál a legkülönbözőbb anyagokra, így például vászonra, fára, kerámiára vagy akár üvegre is.  Az Océ Arizona 1240, 1260 és 1280 ideális választás a reklámiparban működő nyomdák, a speciális nyomtatási szolgáltatásokat kínáló cégek, a reprográfusok és a különleges szolgáltatást is kínáló fotólaborok számára.

Az új Arizona sorozattal a többrétegű nyomtatás esetén még a nagy sűrűségű vagy textúrált felületeken is tökéletes nyomatpontosságot kapunk beszéljünk akár csomagolóanyagokról vagy egy faburkolatról. Az egyenetlen felületű, merev nyomathordozók esetében a korábbi modellekénél is erősebb vákuum rendszer megbízható működést eredményez, míg a vékony hőérzékeny anyagok nyomtatását segíti, hogy az új UV lámparendszer alacsonyabb felületi hőmérsékletnek teszi ki az alapanyagokat.

Az Océ Arizona 1200-as sorozat így azoknak is ideális választás, akik jelenlegi kínálatukat szeretnék egy magasabb színvonalú szolgáltatással növelni, de a piacra újonnan belépőknek is egy jövőbe mutató megoldás lehet, mivel az egyszerű használatnak köszönhetően azonnal magas szinten kezdhetik meg a nyomdai szolgáltatást. A jól átlátható felhasználói felületen archiválni lehet a nyomtatási feladatokat későbbi újranyomtatás céljából.

OCE-Arizona 460

A készülék alapesetben négy vagy hat színnel dolgozik, de ezen kívül még fehér- és lakkbevonattal is feltölthető.  Az opcionális világos cián és világos magenta tinták kiváló nyomatminőséget biztosítanak a fotografikus és képzőművészeti felhasználáshoz. Mindkét nyomtató a díjnyertes Océ VariaDot képalkotó technológiát használja az éles szövegek és vonalak, valamint a finom színátmenetek és a pontos színek megjelenítése érdekében. A piacon megtalálható leggazdaságosabb tintafelhasználás[i] révén a négyzetméterenként átlagban 8 ml tintát felhasználó Océ Arizona 1200-as sorozattal a magas színvonalú nyomatok versenyképes áron állíthatók elő.

Pierre-Olivier Esteban, a Canon Europe Európai TDS/DGS Marketing Igazgatója szerint „ma rendkívüli lehetőség rejlik a közepes méretű nyomdai szolgáltatók számára az üzletfejlesztés területén – akár grafikai megoldásokban, csomagolásban, ipari nyomtatásban vagy kiskereskedelmi felhasználásban gondolkoznak. Ugyanakkor a versenyképesség fenntartása érdekében  a legkülönbözőbb megbízásokat kell jó minőségű nyomatokkal költséghatékonyan teljesíteniük. Az Océ Arizona 1200-as sorozatot kifejezetten az ilyen igényekre készült .”

A legfontosabb jellemzők:

 • A hat színű Océ VariaDot™ képalkotó technológia 6-42 pikoliteres tintacseppekkel dolgozik a nyomtatási kép összetettségéhez igazodva, és ezáltal kiemelkedően részletes képeket, egyenletes színátmeneteket, valamint élénk és egységes színeket biztosít.
 • Síkágyas nyomtatás merev hordozókra
 • Expressz nyomtatás: 35 m2/óra
 • Nagy felbontású funkció a még pontosabb festékelhelyezésért
 • Két különböző táblaméret: 125 x 250 cm vagy 250 x 308 cm és
  három konfiguráció: négy, hat vagy nyolc színcsatorna
 • Roll Media Option: akár 2,2 méter széles, tekercses hordozókra történő optimális nyomtatás
 • Opcionális Automatikus Nyomtatófej-karbantartó Rendszer
 • A szabványos merev hordozóméretekhez optimalizált hat-/hétzónás vákuumrendszer
 • Pneumatikus hordozóérzékelő tűk a merev hordozók könnyű és pontos betöltése érdekében
 • Folyamatos nyomtatás – kettős hordozókezelés és független vákuumrendszerek az egyidejű nyomtatáshoz és hordozóbetöltéshez/-kivételhez (XT modellek)
 • Modern kezelőfunkciók, például léptetés és ismétlés, tükrözés és kötegelés

Az Océ Arizona 1200-es sorozat 2016. január 25-től elérhető világszerte.Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő