Connect with us

technokrata

Ha azt hiszed, hogy csak az okostelefonok piacán népszerű a Samsung, akkor tévedtél!

bgr-samsung-sign-387

Office

Ha azt hiszed, hogy csak az okostelefonok piacán népszerű a Samsung, akkor tévedtél!

Az IDC szerint is fontos tényező a Samsung az üzleti nyomtatók piacán.

A Samsung Electronics nyomtatási megoldásai elnyerték a globális piackutató intézet, az IDC elismerését. Az elemzőcég MarketSpace riportja a nyomtató és dokumentum kezelői szolgáltatások (MPDS) iparágának vezető szereplőjeként ismerte el a Samsungot.

„Az IDC elismerése igazolja azon törekvéseinket, hogy a dokumentumok digitalizálását segítő technológiáink, és a nyomtatási megoldásaink folyamatos fejlesztésével növeljük a szervezetek hatékonyságát – mondta el Paul Birkett, a Samsung Europe Print Operation részlegének sales és marketing igazgatója. – A mobil és felhőalapú nyomtatás új területeinek kiaknázásával, a Samsung SMART UX ötvözi a mobil és nyomtatótechnológiát, ezzel támogatva az információk gyors élérését. Ehhez sztenderd mobil alkalmazásokat használunk, amelyek a fejlett, készülékek közötti kommunikációnak hála, csökkentik az ismétlődő, fölösleges feladatok számát.”

Samsung_MultiXpress 3 Series

A tanulmány az első olyan kereskedelmi elemzés, amely az IDC MarketSpace értékelési eljárások felhasználásával térképezi fel a munkafolyamat-kezelő szolgáltatások (MWS) piacát. A riport a nyugat-európai MWS piacvezető értékesítőinek képességeit és üzleti startégiáját értékeli,  és kutatja mindazon kvantitatív és kvalitatív tényezőket, melyek hozzájárulnak az értékesítés sikeréhez. Az analízis azt is vizsgálja, hogy a beszállító milyen ütemben segíti a felhasználót nagyobb értékű munkafolyamatainak automatizálásában, és miként optimalizálja azokat a szolgáltatásokat, amelyek ezek végrehajtásához szükségesek.

Az IDC külön elismerésben részesítette a Samsungot az egyre nagyobb teret hódító, felhő alapú és mobil technológia adaptálásért. A riport kitér azokra az intuitív hardver termékekre, illetve értéknövelt szolgáltatásokra is, amelyek a nyomtatáson túl is alkalmazhatók. Ilyenek többek között az üzleti folyamatkezelő, mobil nyomtatási, mobil rögzítő és digitális aláírás szolgáltatások, amelyek már mind a Samsung IT portfóliójának részét képezik. Emellett a MarketSpace méltatta a Samsung nyomtatói megoldásaihoz kapcsolódó globális partnerhálózatát is.

Az IDC a jelentésében azt is kiemelte, hogy a Samsung eredményesen hasznosítja az egyéb tevékenyégi területeiről származó innovatív technológiáit és szakértelmet. Emellett a riport készítői rámutattak arra is, hogy a fogyasztói elektronika piacán betöltött szerepe is értékes előnyhöz juttatja a gyártót, hiszen a felhasználók véleménye, termékekkel kapcsolatos tapasztalatai már a munka világában is egyre nagyobb súllyal esnek a latba.

bgr-samsung-sign-387

A Samsung egyik fő erőssége az applikációfejlesztői háttere, valamint a különféle termékcsoportoknál használt innovatív megoldásainak széleskörű alkalmazása – írja az IDC MarketScape, majd hozzáteszi – A gyors fejlődéssel egy időben a vállalat a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet. Ezzel lépéselőnyhöz jut, hiszen az versenytársak sokszor még mindig csak a hasonló megoldások sebezhetőségének elfedésével foglalkoznak.”

„A munkafolyamat-kezelő szolgáltatások beszállítói folyamatosan finomítják, fejlesztik ajánlataikat, hogy azok mindinkább választ adjanak a felhasználók munka közben keletkező kihívásaira – mondta el Jacqui Hendriks, az IDC európai nyomtatási és dokumentumkezelési megoldásokra szakosodott vezető kutatója és tanácsadója. – A fejlett nyugat-európai piac szereplői a kezdeti óvatos lépések után egyre céltudatosabban igyekeznek megfelelni azoknak az igényeknek, amelyeket ügyfeleik működés- illetve iparágspecifikus munkafolyamatai támasztanak” – tette hozzá.

A MarketScape bemutató esetében a Samsung azon új termékeit és szolgáltatásait helyezte előtérbe, amelyek a mobil funkciókat ötvözik a multifunkciós nyomtatóknál, tableteknél és okostelefonoknál már megszokott intuitív, felhasználóbarát kezelőfelülettel.Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd