Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi nyomtatót keresel? Ez az!

Office

Profi nyomtatót keresel? Ez az!

Már A3+ méretű papírra is nyomtathatunk vele!

Az Epson legújabb A3+ méretű professzionális fotónyomtatója könnyű, stílusos és kompakt dizájnt, valamint a professzionális minőségű nyomatok készítéséhez szükséges funkciókat kínálja. Pigment-alapú tintával és széleskörű csatlakozási lehetőségekkel rendelkező SC-P400 készülék a profi- és hobbifotósok számára egyaránt ideális választás.

A felhasználók lenyűgöző, professzionális minőségű nyomatokat készíthetnek az SC-P400 segítségével. A hét színkomponensű UltraChrome HiGloss 2 tintakészlet és a fényesség-optimalizáló használata élénk színeket és egységesen sima, fényes felületet biztosít a képeknek. A tintát egy olyan nyomtatófej juttatja a papírra, amely a piacon elérhető A3+ fotónyomtatók közül a legkisebb cseppméretet képes előállítani, kiemelkedően pontos képrészleteket eredményezve.

SC-P400_image3

„Az új professzionális asztali fotónyomtatókból álló SC-P sorozatot kiegészítő SC-P400 olyan felhasználóknak készült, akik nyomathordozók széles választékára szeretnének professzionális nyomatokat készíteni” – mondta Marc Boehmer, az Epson Europe Pro Photo termékmenedzsere. „A gazdag csatlakoztatási lehetőségeket és a széleskörű nyomathordozó-kezelést a piac egyik legkedvezőbb árú tintakészlete1 egészíti ki, így ez a modell az árérzékeny felhasználók számára is ideális választás.”

A professzionális minőségű, A3+ méretű nyomatok létrehozása egyszerű, a fotók pedig többféleképpen is megjeleníthetők. A kiemelkedő minőségű nyomtatást igénylő feladatokhoz az SC-P400 művészpapír-adagolási papírúttal is rendelkezik, amit a hátoldali papírtálcának köszönhetően egyszerű használni. A tekercspapírra történő nyomtatás optimalizálásáról a két tekercspapír-tartó gondoskodik, amelyek a kéthüvelykes tekercsmaggal rendelkező nyomathordozók esetében pontos nyomtatást biztosítanak. Vastagabb fotók esetén a nyomtató 1,3 mm-ig támogatja a merev nyomathordozókat, valamint a CD- és DVD-nyomtatást.

SC-P400

A korábbiaknál rugalmasabb, új modell széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel, például Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik. Az iPrint alkalmazás letöltésével okostelefonról, vagy táblagépről is gyorsan és egyszerűen lehet vezeték nélkül fotókat nyomtatni. A beépített Ethernet-interfésznek köszönhetően a nyomtató a fotólabor vagy az iroda helyi hálózatához is csatlakoztatható.

Az SC-P400 a piacon kapható legkisebb és legkönnyebb, pigment-alapú tintát használó A3+ fotónyomtató, így használatával több szabad hely marad az asztalon vagy a pulton. Stílusos és professzionális kialakításának köszönhetően otthoni, irodai és stúdióban történő alkalmazásra egyaránt ideális.

Az SC-P400 nyomtató 2015 novemberétől lesz kapható bruttó 179.000 forintos, ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés