Connect with us

technokrata

Itt SmartStruxureT a vállalkozásoknak: Spórolj az energiával!

242985

Office

Itt SmartStruxureT a vállalkozásoknak: Spórolj az energiával!

Energiahatékony épületfelügyeleti megoldások érkeznek a Schneider Electric-tól.

Háromféle, az üzleti vállalkozásoknak otthont adó épülettípus létezik a világon. Az, amelyik energiát fogyaszt, amelyik energiát fogyaszt, és amelyik energiát fogyaszt. Legyen szó akár egy kisebb kávézó, egy nagyobb hotel vagy egy hatalmas irodaház üzemeltetéséről, az energiaköltségeket nem lehet kikerülni. Ám a Schneider Electric olyan energiahatékony épületfelügyeleti megoldásokat kínál, amelyek az épületek méretéhez igazodóan minden igényt kielégítenek, és csökkentik a felmerülő költségeket a pozitív üzleti eredmények érdekében. A vállalat tehát a felhasználók egyedi igényeire szabott eszközökkel, a SmartStruxureT és a SmartStruxureT Lite rendszerekkel segíti a létesítmények optimalizálását, ehhez azonban tisztában kell lenni az igényekkel.

smartstruxure_screen

SmartStruxureT Lite

Szinte minden kis és közepes méretű épület, mint például butik, street food étterem vagy szálloda kihívásaira megoldást kínálnak az egyszerű, megfizethető, könnyen telepíthető és kezelhető megoldások, mint amilyen a Schneider Electric SmartStruxureT Lite integrált épületfelügyeleti rendszere is. Alacsony költsége és gyors installálása minimalizálja az üzleti folyamatok befolyásolását, így lehetővé teszi a zavartalan munkavégzést és szinte azonnali megtérülést biztosít. A Schneider Electric helyiség-szabályozók programozásával felügyelhetővé válik a hőmérséklet és a világítás, valamint a jelenlétérzékelők segítségével a helyiségek kihasználtsága is. Ráadásul a teljes rendszer távolról, mobileszközökről is elérhető, így bármikor könnyedén korrigálhatjuk, ha véletlenül bekapcsolva felejtettünk valamit. Továbbá a SmartStruxureT Lite vezeték nélküli támogatást nyújt a SmartStruxureT megoldáshoz, így bármilyen méretű épületben rendelkezésre áll a szükséges vezeték nélküli kommunikáció.

SmartStruxureT

A nagy létesítmények esetében, főleg, ha épületegyüttesekről van szó, összetettebb az integráció, így a SmartStruxureT az ideális megoldás. A komplett épületfelügyeleti rendszer és a hozzá kapcsolódó átfogó szolgáltatások lehetővé teszik többek között, hogy az alulteljesítő területeken elvégezzük a szükséges energiahatékonyságot javító műveleteket, akár egy mozdulattal. Az eszköz költséghatékony, ugyanakkor növeli a termelékenységet, és teljes mértékben skálázható. Segítségével a felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, vezérelhetik, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az épületek energiafelhasználásával és az energiaellátás minőségével kapcsolatos információkat.

Egy sikeres üzleti vállalkozás elengedhetetlen feltétele a hatékonyság, amelynek egyik mérföldköve az integrált felügyelet. Éljen a lehetőséggel, és alkossa meg Ön is fenntartható üzleti modelljét!Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek