Connect with us

technokrata

Profi nyomtató érkezik cégeknek az Epsontól

slzd700_image_02_l-tray_8x20_before

Office

Profi nyomtató érkezik cégeknek az Epsontól

Itt az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborja.

Az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborja, a SureLab D700 élénk színeket, megbízhatóságot, rugalmasságot és költséghatékony működést kínál a fotónyomtatással foglalkozó vállalkozások számára. A készüléket fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kívánt formátumban.

A SureLab D700 fotólabor az Epson kiemelkedően rugalmas tintasugaras technológiáját használja, ami megkülönbözteti a készüléket a piacon kapható festékszublimációs modellektől, mert akár 10-21 cm széles és 8,9-100 cm hosszú, fényes, selyemfényű és papír alapú matt nyomathordozókra is képes nyomtatni. Így a fényképek mellett névjegykártyák, üdvözlőlapok, meghívók, szórólapok és promóciós anyagok is könnyedén nyomtathatók. A készülék ideális választás lehet fénymásoló szalonok és fotósok számára is, akik alacsony nyomtatási költségek mellett szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat, illetve termékkínálatukat.

slzd700_image_02_l-tray_8x20_before

„A nagy kapacitású fotónyomtatásra tervezett SureLab D3000 sikeres bemutatása után a SureLab D700 megjelenése logikus lépés volt az Epson részéről, hiszen ez a készülék kompakt méretével egyaránt alkalmas kis és közepes példányszámú nyomtatásra, vagy kioszkokban történő használatra is. A fotólabor könnyen hordozható, így kompromisszumok nélküli megoldást kínál a nyomtatási minőség és a nyomathordozók rugalmassága terén egyaránt: akár rendezvényeken és iskolai fotózások helyszínein is használható” – mondta Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe szenior üzleti menedzsere.

Hosszú üzemideje és minimális karbantartási igénye tovább növeli a SureLab D700 költséghatékonyságát. A hosszú élettartamú, tartós vágópenge csökkenti az állásidőt és a fenntartási költséget, javítja a hatékonyságot és biztosítja, hogy a felhasználók folyamatos és megbízható szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek.

slld700_image_06

Az Epson professzionális fotónyomtatásban elért sikereire építve a kristálytiszta és élénk képminőséget a már jól bevált Micro Piezo nyomtatófej-technológia garantálja. A SureLab D700 az Epson UltraChrome D6-S tintával széles színteret kínál, a kinyomtatott képek pedig élesek és kontúrosak lesznek a 1440 dpi x 720 dpi (maximális) felbontásnak, a különböző méretű tintacseppeknek és a cseppek precíz elhelyezésének köszönhetően. A SureLab D700 fotólabor nettó listaára 915.000 Ft

Főbb jellemzők:

Hatszínű, kompakt tintasugaras nyomtató a kiváló minőségű fotónyomtatáshoz
Fényes, selyemfényű és papíralapú matt nyomathordozóra is nyomtat
4/5/6/8″-es/A4-es (102 mm–210 mm) szélességben és 8,9 cm–100 cm hosszúságban
360 lap/óra nyomtatási sebesség (6×4″-es lap és normál nyomtatási minőség esetén)
180 lap/óra nyomtatási sebesség (6×4″-es lap és legjobb nyomtatási minőség esetén)
65 m-es papírtekercs-hosszúság
Hosszú üzemidő
720dpi/1440dpi felbontás (Gyors: 720x360dpi; Normál: 720x720dpi; Kiváló minőség: 1440x720dpi)
USB csatlakozás
UltraChrome D6-S tinta, 200 ml-es, színenként cserélhető tintapatronokSzólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek