Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új megoldások a Ciscotól

Office

Új megoldások a Ciscotól

Az új Cisco MDS hálózati adattárolási megoldásai jobb teljesítménnyel segítik az egyre növekvő tárolási igények kiszolgálását.

A Cisco most bejelentett új tárolóhálózati (SAN) megoldásai a versenytársak rendszereinél nagyobb teljesítményt kínálnak, ugyanakkor könnyebben bővíthetők és megbízhatóbbak. Az új eszközök egyike, a Cisco® MDS 9710 Multilayer Director sávszélessége háromszor akkora, mint jelenleg bármely tárolásirányítóé az ágazatban. A Cisco emellett bemutatta a Cisco MDS 9250i Multiservice Fabric Switch kapcsolóeszközt is, amely a SAN-háló kulcsfontosságú tárolóhálózati szolgáltatásainak biztosításával gondoskodik a rendszer hatékonyabb működéséről.

A felhőalapú számítástechnika, a nagy adattömegek, valamint az internetre kapcsolódó eszközök egyre nagyobb száma miatt a szervezeteknek és felhasználóknak rohamosan növekvő adatmennyiséget kell kezelniük és tárolniuk. Az informatikai részlegeknek egyre hatékonyabb adattároló rendszerekre van szükségük, hogy lépést tudjanak tartani ezekkel a trendekkel.

Cisco

Az IDC 2012-es becslései szerint az adattárolási igények éves szinten összesen 61,4 százalékkal növekednek majd 2015-ig. A tárolórendszerek bővülésével arra is egyre nagyobb szükség van, hogy ezek a rendszerek jobban integrálhatók legyenek más, kulcsfontosságú adatközponti infrastruktúrákba, így például a hálózati és feldolgozó rendszerekbe. A Cisco ezt a szoros integrációt a Unified Data Center stratégiával valósítja meg.

A Cisco tárolási kapcsolóeszközei elengedhetetlen részét képezik az ágazat legfejlettebb és legátfogóbb, végponttól végpontig terjedő adatközpont hálózati portfóliójának, amely tárolásirányítókat, kapcsolóeszközöket, kiszolgálókat, központi felügyeleti megoldásokat, valamint a vállalat közös operációs rendszerét, az NX-OS-t foglalja magában. Ez a sokoldalú portfólió számtalan ágazatban bizonyulhat hasznosnak, például a hatékonyabb döntéshozatal érdekében is.

 

Az új Cisco MDS 9710 Multilayer Director

A Cisco® MDS 9710 Multilayer Director új mércét állít fel a teljesítményben: teljes kapcsolókapacitása 24 Tbit/s, vagyis csaknem háromszor meghaladja az ágazat bármely jelenlegi tárolásirányítójának kapacitását.

  • A nagy sűrűségű Fibre Channel és Fibre Channel over Ethernet protokollt egyaránt támogatja, így konzisztens SAN és LAN hálózati műveletek végrehajtását teszi lehetővé.
  • Tárolóeszköz-kapcsolatot nyújt az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú alkalmazásokhoz, az adattömegekhez, a szilárdtest-meghajtókhoz (SSD) és a felhőalapú környezetekhez anélkül, hogy ezzel negatívan befolyásolná a már zajló informatikai tevékenységeket.

data_sheet_c78-727769-1

  • A kialakításának köszönhetően a bővítéshez nincs szükség a teljes eddigi tárolómegoldás lecserélésére, a Fibre Channel protokollal elérhető 24 Tbit/s kapcsolókapacitás pedig a szervezet zökkenőmentes növekedését támogatja, a vállalat jelenlegi igényein felül.
  • Konzisztens működést biztosít a teljes adatközpontban, így az ügyfelek a személyzet tudásának és a meglévő eljárásoknak a felhasználásával minimálisra csökkenthetik a változáskezelést az új platformra való váltáskor.

 

Az új Cisco MDS 9250i Multiservice Fabric Switch

A Cisco MDS 9250i Multiservice Fabric Switch a kulcsfontosságú tárolóhálózati szolgáltatások központi biztosításával gondoskodik a SAN hatékonyabb működéséről. Ennek az architektúrának köszönhetően kevesebb időre és erőforrásra van szükség a közös tárolókezelési funkciók végrehajtásához, valamint felgyorsítja az adatvédelmi előírásoknak való megfelelést is.

  • A SAN Extension (tárolóhálózati kiegészítés) leegyszerűsíti az adatvédelmi és üzletfolytonossági stratégiákat azzal, hogy a nyílt szabványokon alapuló FCIP csatorna kiépítésével lehetővé teszi a WAN hálózaton keresztül végzett biztonsági mentést, távoli replikálást és más vészhelyzeti helyreállítási szolgáltatás használatát.

mds_9250i_large

  • A Cisco I/O Accelerator (IOA) gyorsabbá teszi a MAN/WAN-alkalmazásokat, és gondoskodik a biztonsági mentési és replikálási műveletek vezetékes titkosításáról, így jelentősen megkönnyíti a vészhelyreállítást és az előírások betartását.
  • A Cisco Data Mobility Manager használatával az adatok könnyedén, gyorsan és az adatelérés megszakadása nélkül migrálhatók a logikai egységek (LUN-ok), illetve a tömbök között.

 

A Cisco MDS 9216 Multilayer Director már elérhető, a Cisco MDS 9250i Multiservice Fabric Switch pedig várhatóan 2013 harmadik negyedévétől lesz megvásárolható. A Cisco MDS hálózati adattárolási termékcsaládjával kapcsolatos támogatási és viszonteladói tevékenységeket az erre jogosult adattároló-gyártók végzik.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés