Connect with us

Hirdetés

technokrata

Villámgyors nagyvállalati rendszerek a felhőből

Office

Villámgyors nagyvállalati rendszerek a felhőből

Itt az SAP HANA Enterprise Cloud.

 Felhőszolgáltatásként is kínálja üzletkritikus nagyvállalati rendszereit az SAP. A szoftvercég a memória-alapú (HANA) vállalatirányítási, ügyfélkapcsolat, és adattárház megoldásait kínálja gyorsan hozzáférhető szolgáltatásként.Az SAP szerint erre azért volt szükség, mert ügyfeleik többféle módon szerették volna kihasználni a nagy tömegű adatok feldolgozására szolgáló HANA előnyeit. Azaz nemcsak a hagyományos, telepített verzióban, hanem cloud, valamint hibrid módon is.

 powered-by-SAP-HANA

A felhő alapú szolgáltatás egyben alacsonyabb költségeket, skálázhatóságot ígér. Az SAP HANA Enterprise Cloud-ot nagyvállalatok számára kínálja a cég, iparágaktól függetlenül.A szoftverház kezdetben négy, saját adatközpontból adja a szolgáltatást, angol nyelvű verzióként. Jelenleg 20 ügyfél használja így a megoldást, mely számot az SAP várakozása szerint megtripláznak az év végéig.A tervek szerint e szolgáltatás nyújtását a partneri ökoszisztéma számára is nyitottá teszik.

 sap logo(5)

A szoftvercég az év elején közölte, hogy a nagyvállalati rendszereit jelentő Business Suite alkalmazáscsomagot HANA-alapra tette át, mellyel egyrészt saját adatbázisra tette a megoldásait, valós idejű adatfeldolgozást valósított meg, miközben csökkenő informatikai költségeket ért el ügyfelei számára. A big data kihívására is választ adó HANA az SAP valaha létező legsikeresebb megoldása, mely 2013-ban 650-700 millió euró bevételt fog hozni a cég szerint, mindössze két teljes évvel a piacra lépése után. Ez az összeg megközelítőleg akkora, mint a legutóbbi negyedév teljes, globális szoftverárbevétele.

 

 



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés