Connect with us

technokrata

A nappali ékköve a Sharp legújabb televíziója

aquos_quattron_3d_3

Office

A nappali ékköve a Sharp legújabb televíziója

A Sharp bemutatta legújabb, 80 colos, LED háttérvilágítású LCD TV-jét.

A rendkívül nagy méretű, kétméteres (80 colos) képátlóval rendelkező Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E TV a Sharp legújabb TV-kínálatának csúcsmodellje. Az olyan új technológiáknak köszönhetően, mint a harmadik generációs Quattron, az Active Motion 800, a LED-es háttérvilágítás és a Clear Picture processzor, az új Sharp LCD TV páratlan képminőséggel rendelkezik mind a méretet, mind a képélességet tekintve. A Sharp legújabb készüléke ugyanakkor kiváló energetikai jellemzőkkel is büszkélkedhet, hiszen A+ besorolással rendelkezik.

‪Az impresszív méretű, 80 colos képernyőnek köszönhetően a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E LED TV majdnem életnagyságú képeket és valósághű élményt nyújt, a nappaliból stadiont, színházat vagy arénát varázsolva. A harmadik generációs, négyszínű Quattron technológiával, al-pixel vezérléssel és Clear Picture processzorral rendelkező új Sharp TV kiváló 2D-s és 3D-s képminőséget nyújt élethű színmegjelenítéssel. Emellett az Active Motion 800-ban alkalmazott technológia csökkenti a gyorsan mozgó tárgyak elmosódását és javítja a kép élességét is. Az új TV PVR funkciója lehetővé teszi, hogy a műsorokat a televízió USB csatlakozóján keresztül egy külső meghajtóra rögzítsük, de akár Divx fájlokat is lejátszhatunk róla. Az új modell rendelkezik az összes jelenleg elérhető digitális tunerrel.

aquos_quattron_3d_1

Az LC-80LE857E modell bevezetésével a Sharp bővíti nagyképernyős televízió kínálatát. Az LE857E sorozat új modelljei között 60” és 70” képátlójú TV-k is találhatók. Valamennyien keskeny alumínium kerettel rendelkeznek, ami rendkívül modern hatást eredményez és ennek köszönhetően megjelenésük a nappali igazi gyöngyszemévé teszi őket.

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E TV-készülék nemcsak kivételes mérete és képminősége, hanem továbbfejlesztett funkciói miatt is vonzó választási lehetőséget jelenthet a potenciális vásárlók számára, mert azok igazi multimédiás központtá teszik a TV-t. A nyílt forráskódú webböngészővel ellátott új AQUOS NET platformnak köszönhetően a nézők korlátlan internet-hozzáféréssel rendelkezhetnek, valamint számos különböző alkalmazást érhetnek el. A kétmagos processzor segítségével pedig a készülék működtetése határozottan egyszerűbb és gyorsabb. További érdekes jellemzője az új Sharp AQUOS Quattron 3D LED TV-nek, hogy a megfelelő Androidos vagy iOS alkalmazás segítségével akár okostelefonról, vagy táblagépről is vezérelhető a képernyő.

aquos_quattron_3d_2

Az LE857E sorozat emellett támogatja a HbbTV Hybrid TV-t, ami a DVB-T alapú digitális földfelszíni televíziózást ötvözi az internetes adatátvitellel.

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857 modell rendelkezik az ún. Wallpaper, azaz tapéta funkcióval, mely lehetővé teszi, hogy állóképeket jelenítsünk meg a televízió képernyőjén. Ezáltal a kikapcsolt készülék nem csak egy fekete folt a falon, hanem megjeleníti az általunk kiválasztott képeket, legyenek azok grafikák, fényképek vagy akár kedvenc műalkotásaink reprodukciói. Ugyanakkor ez nem klasszikus “diavetítés” módot jelent, mivel a kép fényereje‪ közel azonos az eredeti festmények fényerejével. Wallpaper módban a készülék csupán 30-40 W-ot fogyaszt – egy kisebb villanykörtével megegyező energiát, a fényerő pedig csak 30cd. Egy ilyen finoman bemutatott kép kiváló kiegészítő dekoráció lehet bármilyen belső térben.Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő