Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nappali ékköve a Sharp legújabb televíziója

Office

A nappali ékköve a Sharp legújabb televíziója

A Sharp bemutatta legújabb, 80 colos, LED háttérvilágítású LCD TV-jét.

A rendkívül nagy méretű, kétméteres (80 colos) képátlóval rendelkező Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E TV a Sharp legújabb TV-kínálatának csúcsmodellje. Az olyan új technológiáknak köszönhetően, mint a harmadik generációs Quattron, az Active Motion 800, a LED-es háttérvilágítás és a Clear Picture processzor, az új Sharp LCD TV páratlan képminőséggel rendelkezik mind a méretet, mind a képélességet tekintve. A Sharp legújabb készüléke ugyanakkor kiváló energetikai jellemzőkkel is büszkélkedhet, hiszen A+ besorolással rendelkezik.

‪Az impresszív méretű, 80 colos képernyőnek köszönhetően a Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E LED TV majdnem életnagyságú képeket és valósághű élményt nyújt, a nappaliból stadiont, színházat vagy arénát varázsolva. A harmadik generációs, négyszínű Quattron technológiával, al-pixel vezérléssel és Clear Picture processzorral rendelkező új Sharp TV kiváló 2D-s és 3D-s képminőséget nyújt élethű színmegjelenítéssel. Emellett az Active Motion 800-ban alkalmazott technológia csökkenti a gyorsan mozgó tárgyak elmosódását és javítja a kép élességét is. Az új TV PVR funkciója lehetővé teszi, hogy a műsorokat a televízió USB csatlakozóján keresztül egy külső meghajtóra rögzítsük, de akár Divx fájlokat is lejátszhatunk róla. Az új modell rendelkezik az összes jelenleg elérhető digitális tunerrel.

aquos_quattron_3d_1

Az LC-80LE857E modell bevezetésével a Sharp bővíti nagyképernyős televízió kínálatát. Az LE857E sorozat új modelljei között 60” és 70” képátlójú TV-k is találhatók. Valamennyien keskeny alumínium kerettel rendelkeznek, ami rendkívül modern hatást eredményez és ennek köszönhetően megjelenésük a nappali igazi gyöngyszemévé teszi őket.

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LC-80LE857E TV-készülék nemcsak kivételes mérete és képminősége, hanem továbbfejlesztett funkciói miatt is vonzó választási lehetőséget jelenthet a potenciális vásárlók számára, mert azok igazi multimédiás központtá teszik a TV-t. A nyílt forráskódú webböngészővel ellátott új AQUOS NET platformnak köszönhetően a nézők korlátlan internet-hozzáféréssel rendelkezhetnek, valamint számos különböző alkalmazást érhetnek el. A kétmagos processzor segítségével pedig a készülék működtetése határozottan egyszerűbb és gyorsabb. További érdekes jellemzője az új Sharp AQUOS Quattron 3D LED TV-nek, hogy a megfelelő Androidos vagy iOS alkalmazás segítségével akár okostelefonról, vagy táblagépről is vezérelhető a képernyő.

aquos_quattron_3d_2

Az LE857E sorozat emellett támogatja a HbbTV Hybrid TV-t, ami a DVB-T alapú digitális földfelszíni televíziózást ötvözi az internetes adatátvitellel.

A Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857 modell rendelkezik az ún. Wallpaper, azaz tapéta funkcióval, mely lehetővé teszi, hogy állóképeket jelenítsünk meg a televízió képernyőjén. Ezáltal a kikapcsolt készülék nem csak egy fekete folt a falon, hanem megjeleníti az általunk kiválasztott képeket, legyenek azok grafikák, fényképek vagy akár kedvenc műalkotásaink reprodukciói. Ugyanakkor ez nem klasszikus “diavetítés” módot jelent, mivel a kép fényereje‪ közel azonos az eredeti festmények fényerejével. Wallpaper módban a készülék csupán 30-40 W-ot fogyaszt – egy kisebb villanykörtével megegyező energiát, a fényerő pedig csak 30cd. Egy ilyen finoman bemutatott kép kiváló kiegészítő dekoráció lehet bármilyen belső térben.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés