Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új professzionális nyomtatókat mutatott be a HP

Office

Új professzionális nyomtatókat mutatott be a HP

Növekvő hatékonyság a minőség feladása nélkül.

A HP bejelentette, hogy kibővíti nyomtató és képfeldolgozó portfolióját, amelynek célja, hogy a kis- és középvállalkozások (KKV), valamint a vállalatok hatékonyságnövekedést és költségcsökkentést érjenek el a megszokott minőség feladása nélkül.

Scanjet 3000 s2_300dpi_100pct

Az új HP megoldások között a következőket találjuk:

  • A HP LaserJet Pro MFP M521 készüléket nyomtatási, lapolvasási, másolási és faxolási funkciókkal látták el, hogy a vásárlók minden nyomtatással kapcsolatos igényeinek megfeleljen.
  • A vállalatok igényeire kialakított HP LaserJet Enterprise M725 biztonságos, nagy-mennyiségű nyomtatást és képfeldolgozást biztosít kedvező áron;
  • HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed Scanner olyan KKV-k számára lett kialakítva, amelyeknél a lapolvasó választásakor kiemelt szerepe van a könnyű használhatóságnak és a minimális környezeti lábnyomnak.
  • The HP Officejet Pro 200 series megbízható, professzionális nyomtatás ígér egy lézernyomtató oldalankénti nyomtatási költségeinek akár a feléért is. ;
  • A HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One készülékben található széles formátumú nyomtatási megoldással a vásárlók akár házon belül meg tudják oldani az eddig nyomdával készített szórólapok és brosúrák nyomtatását is;
  • A HP Exstream Delivery Manager fejlesztései biztosabbá teszik a elektronikai fogyasztói kommunikáció digitális célhoz érését és megerősíti azok követésének képességeit.

A nyomtatási és képfeldolgozó eszközök javítják a KKV-k és a vállalati munkacsoportok hatékonyságát

A nyomtatóparkjuk hatékony üzemeltetésére törekvő KKV-k és vállalatok számára a HP hat új terméket kínál, amelyek könnyek integrálhatóak az IT rendszereikbe.

9808E_M725z+_Silo_front_paper

 A szegmensében a leggyorsabb nyomtatási sebességet és a legnagyobb papír kapacitást nyújtó HP LaserJet Pro MFP M521 megbízható és megfizethető nyomtatási, lapolvasási, másolási és faxolási lehetőséget kínál a minőségi és hatékony üzleti felhasználáshoz. A HP LaserJet Pro MFP 521 színes érintőképernyős kezelőpaneljén keresztül a felhasználók könnyedén tudnak tartalmakat kinyerni a HP Connected  applikációkból és közvetlenül a készülékről indíthatnak nyomtatást. A dupla-fejű lapolvasó a duplex feladatok gyorsabb elvégzését teszi lehetővé és felhőbe szkennelés (scan-to-cloud) funkció segítségével a vásárlók könnyedén tudják a szükséges dokumentumokat elérni és a kívánt helyre eljutatni.

 M521dw_3qtr_paper_300dpi_100pct

A HP LaserJet Enterprise M725 teljes vállalati munkacsoportoknak kínál biztonságos és alacsony költségű, nagy-mennyiségű nyomtatási és képfeldolgozási lehetőségeket. A vásárlók ugyancsak egyszerűsíthetik munkafolyamataikat azáltal, hogy a papíralapú dokumentumokat a készülék színes 8 inches érintőképernyőjén tekintik meg, szerkesztik és az anyagokat erről küldik tovább digitálisan. A HP LaserJet Enterprise M725 a vállalati IT szakemberek által könnyedén kezelhető és személyre szabható, a központilag beállítható nyomtatási szabályoknak és biztonsági szinteknek köszönhetően.

A HP Officejet Pro 251dw Printer és HP Officejet Pro 276dw MFP megbízható professzionális nyomtatás nyújt egy lézernyomtató oldalankénti nyomtatási költségeinek akár a feléért is. A felhasználók az egyes feladatokat folyamatosan menedzselhetik, azáltal, hogy közvetlen hozzáférésük van a beállításokhoz és a hatékonyságot javító üzleti alkalmazásokhoz az eszköz színes érintőképernyőjén keresztül. A nyomtatók ezen kívül olyan vállalati felügyeleti lehetőségeket is támogatnak, mint amilyen az eddig csupán a HP Laserjet termékeknél elérhető Web Jetadmin.

Officejet 7610_300dpi_100pct

Azon szervezetek számára, akik a házon belüli költséghatékony, széles formátumú nyomtatásra keresnek megoldást, a HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One különféle formátumokban kínál nyomtatási, lapolvasási, faxolási és másolási lehetőségeket a nyomdáknál alacsonyabb költségek mellett.  A nyomtatóval a felhasználók magas színintenzitású dokumentumokat nyomtathatnak, többek között 3×5 inch és 13×19 inch méret közötti keretmentes brosúrákat és szórólapokat.

Ezek az eszközök könnyen kezelhetők és karbantarthatók a vállalati felhasználásra kész kezelési megoldásokkal, mint amilyen a HP Universal Print Drivers, HP Managed Print Services és a HP Web Jetadmin szoftver. A fogyasztók ugyancsak menet közben közvetlenül nyomtathatnak a termékekre a különféle eszközökről a HP ePrint , AirPrint és DirectPrint szoftvereknek köszönhetően.

Officejet Pro 251_300dpi_100pct

A HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed Scanner olyan KKV-k számára lett kialakítva, amelyeknél a lapolvasó választásakor kiemelt szerepe van a könnyű használhatóságnak és a minimális környezeti lábnyomnak. A HP Scanjet Pro 3000 egyszerűvé és gyorssá teszik a vállalkozások számára a szkennelést az egymenetes kétoldalas beolvasással és a HP EveryPage technológia segítségével, mely a hibás lapbehúzások kivédését valamint az ultrahangos dupla behúzás érzékelést biztosítja.

HP Extstream Delivery Manager

Azon szervezetek számára, amelyek olyan információkat, mint a közüzemi számlákat vagy a hitelkártya kimutatásokat különféle csatornákon kívánják eljuttatni, a HP bemutatta a fejlesztett HP Exstream Delivery Manager alkalmazását, ami biztosítja, hogy a felhasználók minden tartalmat megkapjanak.

Officejet Pro 276dw

Abban az esetben, amennyiben az elektronikus fogyasztói kommunikáció nem jut el a címzetthez, a HP Exstream Delivery Manager automatikusan egy másik csatornát (pl. sms-t) használ addig, amíg a felhasználó meg nem kapja.

 



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés