Connect with us

technokrata

Fejlett routert mutatott be a Cisco

ISR_AX Cisco routerek

Office

Fejlett routert mutatott be a Cisco

A Cisco új ISR-AX routere a hálózati és alkalmazás-szolgáltatások mellett WAN-optimalizációt is kínál

A vállalati alkalmazások területén jelentős változások zajlanak – a vállalatok adatközpontokba centralizálják, vagy a felhőbe helyezik át alkalmazásaikat, illetve fiókirodáik internetes infrastruktúráját is átalakítják a felhő hatékony elérésének érdekében. Az alkalmazásszolgáltatási modellek változása új biztonsági, teljesítménybeli és megbízhatósági kérdéseket vet fel, miközben a hálózatnak is lépést kell tartania ezekkel a változásokkal.

Az egységes, magas színvonalú fiókirodai alkalmazáskörnyezet megvalósítására a Cisco új routersorozatot mutatott be. A Cisco ISR-AX routerek (Integrated Services Router with Application Experience) egyetlen eszköz formájában kínálják a fiókirodai szolgáltatásokhoz nélkülözhetetlen útválasztási és biztonsági technológiákat illetve az átfogó alkalmazásszintű szolgáltatásokat. Ezzel a megoldással optimális felhasználói környezet hozható létre bármely irodában egyszerű üzemeltetés és alacsony teljes bekerülési költség (TCO) mellett.

ISR_AX Cisco routerek

A Cisco az ISR-AX sorozatú routereket akár 35%-kal kedvezőbb áron kínálja a konkurens WAN-optimalizációs eszközöknél, elősegítve a technológia költséghatékony bevezetését a teljes fiókirodai hálózatban.

Cisco

 

A Cisco ISR-AX sorozat elemei:

•       Cisco 3900-AX, 2900-AX és 1900-AX ISR, a Cisco ISR G2 routerére építve

•       Cisco security licensz, amely tartalmazza a VPN-t, a tűzfalat és a behatolás-megelőző szolgáltatást (intrusion prevention)

•       Cisco Services-Ready Engine vagy maximum RAM

•       Az eszközök további konfigurálási lehetőségét hálózati, számítási és tárolási igényekre.

A Cisco 3900-AX, 2900-AX és 1900-AX sorozatú útválasztók már jelenleg is elérhetők. A Cisco az AX termékcsaládot a Cisco 800 ISR, a Cisco ASR1000 és a Cisco CSR1000V sorozatra is kiterjeszti, és így a távmunkások, a peremhálózat, az adatközpont és a felhő számára is elérhetővé teszi az alkalmazásszolgáltatásokat.Szólj hozzá!

További Office

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom