Connect with us

Pelco: Kisméretű biztonsági kamerák a Schneider Electrictől

Sche

Office

Pelco: Kisméretű biztonsági kamerák a Schneider Electrictől

A nagyfelbontású, hálózatra csatlakoztatható IP-kamerák költséghatékony, videó-alapú biztonsági megoldást nyújtanak a kis- és középvállalatok számára.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bemutatta új Pelco Sarix® IL10 sorozatú, kisméretű box- és dómkameráit, melyek a 2013 során bevezetésre kerülő ötven új, Sarix IP kameracsalád első tagjai. A Pelco videótermék-kínálata révén a Schneider Electric világszerte vezető szerepet tölt be a videó-alapú biztonsági rendszerek tervezése, fejlesztése és gyártása terén.

 sarix-il-10-series

A Pelco Sarix IL10 sorozat négy modellje ideális számos beltéri alkalmazási területhez. Az IP-kamerákkal kiváló minőségű, színes HD felvételek készíthetők, az integrált, rögzített fókusztávolságú objektív pedig pontos fókuszálást és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A Sarix IL10 modellek további jellemzői:

  • Kényelmes tápellátás: a PoE[1]-modellek egyszerűen megtáplálhatóak a PoE-kompatibilis hálózati switchekbe vagy tápegységekbe, így nincs szükség külön tápellátásra és kábelezésre. A 24 VAC-modellek olyan helyen telepíthetők, ahol már van kialakított 24 VAC-tápellátás.
  • Webes felület: a távoli beállítás és felügyelet egyszerűen kezelhető a webböngészők segítségével. A felhasználók könnyedén, egy lépésben konfigurálhatnak olyan kamerabeállításokat, mint a szín, expozíció, villogásvezérlés és adatfolyam-továbbítás. A felhasználók akár egy kattintással JPEG-képeket készíthetnek az élőképről dokumentálás, pozicionálás és eseményrögzítés céljából.
  • Videófolyamok: a kamerák két párhuzamos videófolyamot támogatnak, amelyek H.264 formátumba tömöríthetők, lehetővé téve a folyamok optimalizálását a legjobb minőség, illetve a sávszélesség/tárhely hatékony kihasználása közötti egyensúly megteremtésének érdekében. A kamerák emellett támogatják a szövegmegjelenítést a képen, például az időt, a dátumot és a kamera nevét.

im-sarix

 

Kompatibilis rendszerek: a modellek egyszerűen csatlakoztathatók a Pelco IP- és hibrid videórendszereihez, illetve a más külső VMS rendszerhez a Pelco APIvagyaz ONVIF Profile S szabvány segítségével.

 Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő