Connect with us

technokrata

Pelco: Kisméretű biztonsági kamerák a Schneider Electrictől

Sche

Office

Pelco: Kisméretű biztonsági kamerák a Schneider Electrictől

A nagyfelbontású, hálózatra csatlakoztatható IP-kamerák költséghatékony, videó-alapú biztonsági megoldást nyújtanak a kis- és középvállalatok számára.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bemutatta új Pelco Sarix® IL10 sorozatú, kisméretű box- és dómkameráit, melyek a 2013 során bevezetésre kerülő ötven új, Sarix IP kameracsalád első tagjai. A Pelco videótermék-kínálata révén a Schneider Electric világszerte vezető szerepet tölt be a videó-alapú biztonsági rendszerek tervezése, fejlesztése és gyártása terén.

 sarix-il-10-series

A Pelco Sarix IL10 sorozat négy modellje ideális számos beltéri alkalmazási területhez. Az IP-kamerákkal kiváló minőségű, színes HD felvételek készíthetők, az integrált, rögzített fókusztávolságú objektív pedig pontos fókuszálást és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A Sarix IL10 modellek további jellemzői:

  • Kényelmes tápellátás: a PoE[1]-modellek egyszerűen megtáplálhatóak a PoE-kompatibilis hálózati switchekbe vagy tápegységekbe, így nincs szükség külön tápellátásra és kábelezésre. A 24 VAC-modellek olyan helyen telepíthetők, ahol már van kialakított 24 VAC-tápellátás.
  • Webes felület: a távoli beállítás és felügyelet egyszerűen kezelhető a webböngészők segítségével. A felhasználók könnyedén, egy lépésben konfigurálhatnak olyan kamerabeállításokat, mint a szín, expozíció, villogásvezérlés és adatfolyam-továbbítás. A felhasználók akár egy kattintással JPEG-képeket készíthetnek az élőképről dokumentálás, pozicionálás és eseményrögzítés céljából.
  • Videófolyamok: a kamerák két párhuzamos videófolyamot támogatnak, amelyek H.264 formátumba tömöríthetők, lehetővé téve a folyamok optimalizálását a legjobb minőség, illetve a sávszélesség/tárhely hatékony kihasználása közötti egyensúly megteremtésének érdekében. A kamerák emellett támogatják a szövegmegjelenítést a képen, például az időt, a dátumot és a kamera nevét.

im-sarix

 

Kompatibilis rendszerek: a modellek egyszerűen csatlakoztathatók a Pelco IP- és hibrid videórendszereihez, illetve a más külső VMS rendszerhez a Pelco APIvagyaz ONVIF Profile S szabvány segítségével.

 Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő