Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szkenner a Canontól: Kisebb,könnyebb,jobb!

Office

Új szkenner a Canontól: Kisebb,könnyebb,jobb!

Dokumentum olvasás és feldolgozás útközben is a Canon új, ultrakompakt, hordozható lapolvasójával.

A Canon Europe, a képalkotási megoldások világszinten vezető gyártója egy új, kompakt, könnyű, USB-tápellátású lapolvasót jelentetett meg a mobil dolgozók számára. A mageFORMULA P-208 vonzó megjelenése és egyszerű kezelhetősége révén kiváló mind az egyéni mind az otthoni felhasználók számára is, például fényképek vagy a számlák beolvasásához.

 Cannon-imageFORMULA-DR-P208-ultra-compact-scanner_2

Az ultrakarcsú, mindössze 600 grammos új új lapolvasóban található egy automatikus lapadagoló is, amely azáltal, hogy egyszerre akár tíz lappal is megbirkózik, tovább növeli a felhasználók hatékonyságát. Két képérzékelő is található benne, így egy menetben képes beolvasni egy dokumentum két oldalát. Akár 16 kép/perc sebesség is elérhető duplex módban, egyetlen USB-kapcsolaton keresztül. Az új imageFORMULA P-208 képes műanyag kártyák sőt, dombornyomott kártyák beolvasására is és olyan speciális képfeldolgozási funkciókat is biztosít, mint a torzításcsökkentés, a kettősbehúzás-érzékelés, a méret automatikus megállapítása és az üres oldalak kihagyása. Az akár 600 dpi felbontásnak, valamint az új képfeldolgozási algoritmusnak köszönhetően kiváló minőségű képek beolvasására képes, amely segít az fényképek, szöveges és színes dokumentumok minél jobb minőségű reprodukálásában.

cannon-imageformula-dr-p208-ultra-compact-scanner_6

A hordozható lapolvasóval kényelmesen, bármikor beolvashatók anyagok az úton, az irodában, vagy éppen otthon. A készülék azonnal használható: a beépített CaptureOnTouch Lite szoftvernek köszönhetően nincs szükség semmilyen illesztőprogram vagy egyéb szoftver telepítésére. Csupán egy USB-kapcsolat szükséges egy Windows vagy Mac számítógépen.

canon logo

Az új imageFORMULA P-208 a Canon hordozható és felhőre csatlakoztatható dokumentumrögzítési megoldásainak sorát bővíti, amelyek eddigi tagjai: a CaptureOnTouch Mobile, egy ingyenes alkalmazás Apple és Android készülékekhez, amellyel közvetlenül felhő alapú alkalmazásokba lehet beolvasni és onnan megosztani a dokumentumokat; az ultrakompakt imageFORMULA DR-C125W asztali lapolvasó beépített Wi-Fi kapcsolattal; valamint a Canon WU10 Wi-Fi egység, egy külön megvásárolható Wi-Fi-illesztő és tápegység a Canon hordozható lapolvasóihoz.

WU10_Angle2_tcm13-983931

Az opcionális WU10 Wi-Fi egységgel még tovább növelhető az imageFORMULA P-208 sokoldalúsága: a CaptureOnTouch Mobile alkalmazással a mobil dolgozók közvetlenül okostelefonjaikra és táblagépeikre olvashatják be a dokumentumokat. A dokumentumok ezután rögtön továbbküldhetők a céges munkafolyamatokba, vagy az olyan felhő alapú alkalmazásokba, mint az Evernote, a Google Docs vagy a SharePoint, lerövidítve a feldolgozási időket és a szolgáltatásokat gyorsabban eljuttatva az ügyfelekhez.

 

312,5 m x 55,5 m x 40 mm (hosszúság x szélesség x vastagság)



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés