Connect with us

technokrata

EMMA: 1 év. 4 sikeres bevezetés. 4 elégedett ügyfél

health-informatics-specialist

Office

EMMA: 1 év. 4 sikeres bevezetés. 4 elégedett ügyfél

Informatikai sikertörténet az egészségügyben.

Budapest, 2013. április 19.– Egy évvel a bemutatkozás után négy egészségügyi intézményben vezették be az Enterprise Group integrált medikai rendszerét. Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) valódi háromrétegű technológiája és előnyei többek között a Kelen Kórház, Paks Város Rendelőintézete, illetve a Mezőtúri Városi Kórház vezetőit győzte meg első körben. Az intézmények tapasztalatai azt mutatják, hogy az új informatikai rendszer segítségével lényegesen költséghatékonyabb, gyorsabb és kényelmesebb a gyógyító tevékenység IT alapú folyamat- és adatkezelése. Év végéig további 6 egészségügyi intézmény vált és vezeti be az EMMA rendszert.

Az elmúlt két évtizedben jelentős változások mentek végbe az egészségügy szakmai és informatikai környezetében. A megváltozott orvosi és technológia igények, továbbá az ellátás fókuszának eltolódása a tüneti kezeléstől a tartós gyógyulás felé új szakmai nézőpontot, valamint előremutató technológiai megoldás alkalmazását tették szükségessé. Az Enterprise Group ezeket az új körülményeket figyelembe véve fejlesztette ki integrált, valódi háromrétegű technológián alapuló szoftverrendszerét, az Enterprise Multi Medikai Alkalmazást (EMMA), amelyet a vállalat tavaly mutatott be az orvos szakmának a Magyar Kórházszövetség XXIV. Kongresszusán.

health-informatics-specialist

Az EMMA által nyújtott előnyöknek köszönhetően egy évvel a bemutatkozás után már 4 egészségügyi intézményben használják az új szoftverrendszert, év végéig pedig további 6intézmény vált az Enterprise Group megoldására. A rendszer sikerének egyik kulcsa, hogy technológiája lehetővé teszi a felzárkózást az európai szintű egészségügyi ellátáshoz, alkalmazása pedig megteremti az E-health hazai elterjedésének lehetőségét. Egyedülálló hozzáadott értéket képvisel, hogy az EMMA a gyógyító tevékenység teljes vertikumát lefedi, és megoldást jelent a páciensadatok dinamikus, rugalmas és egységes tárolására, ráadásul a szakmai rendszerek integrálásán túl felkészült a kommunikációra a Nemzeti Egészségügyi Programban meghatározott külső rendszerekkel is.

Az Enterprise Group olyan rendszert kínál ügyfeleinek, amelyet több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberei folyamatosan fejlesztenek, részben a partnerek visszajelzései, részben az informatikai trendek alapján. Használatához állandó támogatást és rendelkezésre állást biztosít a vállalat, a bevezetésében pedig minden részletre kiterjedő, intézményre szabott segítséget nyújtanak a Software üzletág szakértői.

informatics admission 1

Az Enterprise Group működésének fontos jellemzője, hogy üzletágai egymásra épülő tudásukkal kölcsönösen támogatják egymás tevékenységét. A kórházi rendszerbevezetésekben a vállalat SAP bevezetésre és tanácsadásra specializálódott Consulting üzletága nyújt segítséget, míg az infokommunikációs és rendszerintegráció szolgáltatásokat nyújtó ICT üzletág a medikai rendszer működéséhez szükséges infrastruktúra kiépítésében áll a Software üzletág ügyfeleinek rendelkezésére.

A vállalatot az alkalmazásvezérelt fejlődés inspirálja, ennek kézzel fogható eredményeit pedig az mutatja, hogy a vállalat 2012-ben 32 százalékkal növelte nettó árbevételét, és idén további 20 százalékos növekedéssel számol. Ezzel az Enterprise Group meghatározó szereplővé nőtte ki magát a hazai informatikai piacon.

 Az Enterprise Group

Az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátora. Üzletágai egymásra épülő kompetenciáikkal komplex megoldásokat kínálnak az üzleti infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és életciklusmenedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (Software), valamint az informatikai tanácsadás és SAP bevezetés területén (Consulting).

enterprise-group-logo

A cégcsoport elsősorban nagy- és középvállalatoknak illetve államigazgatási intézményeknek kínál informatikai szolgáltatásokat. Ügyfelei közé tartozik többek között az E.ON Hungária, a Paksi Atomerőmű Zrt., a Magyar Villamosművek Zrt, a BKV, az OTP Bank, az SAP, továbbá a Magyar Honvédség, a Határőrség és az Országos Mentőszolgálat. Célja, hogy az ügyfelei számára kiépített rendszerek minden esetben kapcsolatot teremtsenek a jövővel, ezért a vállalat informatikai megoldásainak középpontjában az innováció áll.

Az Enterprise Group a magyar Young csoport 100 százalékos tulajdonában van. A vállalat infokommunikációs szolgáltatásaival a nemzetközi Siemens Enterprise Communications (SEN) globális ügyfeleinek kizárólagos magyar partnereként és a Go Forward! Partnerprogram keretén belül a SEN Approved Partnereként, SAP bevezetésben SAP Gold Partnerként, a PLM megoldások terén Siemens PLM partnerként törekszik a valódi ügyféligények kiszolgálására.Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle