Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magának vásárolja és adagolja az öblítőt az LG új mosógépe

ai dd

Smart home

Magának vásárolja és adagolja az öblítőt az LG új mosógépe

Magának vásárolja és adagolja az öblítőt az LG új mosógépe

Az új AI DD mosógép páratlan kényelmet, teljesítményt és gyorsaságot kínál mesterséges intelligenciával

Az LG Electronics (LG) a CES-en mutatta be legfejlettebb ruhaápolási innovációját.

A 2020-as CES legjobb innovációinak járó díjat kiérdemlő LG ThinQ™ elöltöltős mosógép a mesterséges intelligenciát alkalmazó Direct DriveTM (AI DD) motorral és szintén AI-alapú terméktámogatási szolgáltatással érkezik.

Az AI DD meghajtású mosógép az LG úttörő jelentőségű Direct Drive motorjába fektetett 20 éves fejlesztési munkára épít. Az új háztartási eszköz nem csak a ruhatöltet mennyiségét és súlyát képes felmérni, de a mesterséges intelligencia és fejlett szenzorok alkalmazásával a szövetek típusát is azonosítja minden programindítás előtt. Mélytanulási technológiájával a mosógép ezeket az információkat húszezer — a mosási szokásokhoz kapcsolódó — adattal hasonlítja össze, ennek nyomán pedig optimalizálja a beállításokat a lehető legjobb mosási eredmény eléréséhez. A készülék ezzel nem csak a hatékonyságot növeli, de 15 százalékkal meghosszabbítja a ruhadarabok élettartamát is.

Az LG eddigi legokosabb mosógépe felismeri a pólókból és nadrágokból álló (azaz az ágyneműktől és egyéb vegyes szövettípusoktól eltérő) vegyes töltetet és úgy programozza be a mosási ciklust, hogy a dobmozgások, a hőfok és a program hossza ehhez illeszkedve a legjobb eredményt hozza. Az LG új, felhasználóbarát adagolási funkciója képes automatikusan, a töltet méretéhez és a mosás időtartamához igazítva adagolni a folyékony mosószert és az öblítőt. Az új LG Smart Pairing funkció önműködően küldi el az adott töltethez ideális szárítási beállításokat a készülékkel kompatibilis LG szárítógépnek, így a felhasználók a ruhatisztítási folyamat végén a lehető legjobb eredményt kapják.

Az intelligens mosógép az LG ThinQ mobilalkalmazáson keresztül kapcsolódik az Amazon Alexához, így képes értesítéseket küldeni arról, ha a mosószer kifogyóban van. A felhasználók az alkalmazáson keresztül felhatalmazhatják az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatását (Amazon Dash Replenishment, ADR) arra, hogy automatikusan újrarendelje az előzetesen kiválasztott mosószert és öblítőt, így a megrendelt termékek egyből házhoz érkeznek.

Az AI DD mosógépet az LG intelligens terméktámogatási szolgáltatásával (Proactive Customer Care) is ellátták, amely a vállalat fejlett mesterséges intelligenciájának segítségével teszi még kényelmesebbé a házimunkát, miközben a termék élettartamát és teljesítményét is növeli. A szolgáltatás azonnal, még a bekövetkezésük előtt értesíti a felhasználót az esetleges problémákról, figyelmeztet a szükséges javításokra és hasznos karbantartási tanácsokat is ad az LG termékekhez, hogy azok a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.

Az AI-funkciók mellett a mosógép további kényelmi funkciókat is kínál, amelyek időt spórolnak a felhasználónak és garantálják a kiemelkedő teljesítményt:

  • a TurboWash™ 360 jelölés azt jelenti, hogy az erőteljes fúvókák egyszerre több szögből irányítják a ruhákra a vizet teljesen körülölelve azokat, így a mosószer mélyen a ruha szálai közé hatolhat. Ezzel a technológiával még nagyobb ruhamennyiség esetén is tökéletes eredmény érhető el, akár 30 percnél rövidebb mosóprogramokkal is;
  • a 3D Multi Spray rendszer egyszerre öt különböző irányból fújja a vízsugarakat, ezzel gyorsan feloldva a makacs szennyeződéseket;
  • az LG TWINWash™ megoldás pedig időt takarít meg azzal, hogy egyidejűleg két adag ruha mosását teszi lehetővé: egy kisebb töltet az alsó mosódobba helyezhető, amíg a nagyobb adag ruha a felső, hagyományos mosódobban tisztul.

Az LG új, nagykapacitású elöltöltős mosógépe a CES-es debütálás után először Észak-Amerikában, az év első felében kerül forgalomba, a további piacokon ez után lesz elérhető.

A 2020-as CES látogatói január 7. és 10. között maguk is megtekinthetik az LG új AI DD mosógépét a Las Vegas Convention Center központi csarnokának #11100-as standján. Az LG CES-hez kapcsolódó további bejelentéseit a közösségi médiában, az #LGCES2020 hashtag alatt követhetik az érdeklődők.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés